Modul in care o locuinta este decorata reflecta temperamentul celui ce locuieste in ea si stilul sau de viata. Avand in vedere faptul ca amenajarile ne pot influenta din punct de vedere psihologic, felul in care propriul camin arata trebuie sa surprinda personalitatea fiecaruia si sa fie adaptat nevoilor cotidiene. Totodata, zodiile joaca un rol important in aceasta privinta, caracteristicile fiecarei zodii in parte influentand, la randul lor, procesul de amenajare.

Fecioara

Fecioara este rationala, ordonata, cu un spirit practic si inzestrata cu o atentie deosebita acordata detaliilor. In locuinta predomina ordinea, iar sistemele de depozitare sunt de o reala importanta. Lemnul este combinat cu metalul si sticla, iar livingul va fi prevazut cu corpuri verticale si polite. In hol se va amplasa un dressing si un pantofar, iar lucrurile din baie vor fi depozitate in cutii si in organizatoare textile.

Balanta

Firea echilibrata a balantei se va rasfrange si asupra interiorului, astfel, chiar daca aceasta prefera mai multe stiluri decorative, le va combina intr-un mod armonios. Cum iti amenajezi locuinta in functie de zodii?Acesteia i se potrivesc spatiile aerisite, mari, cat mai primitoare si calduroase. Incaperile trebuie sa fie foarte bine luminate si decorate in culori calde. Ca stiluri, se poate aborda cel mediteranean, marocan sau spaniol, care adopta materiale moi, fine, luxoase si combina nuantele de verde si albastru cu cele de roz.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine!

Scorpion

Persoanele nascute in aceasta zodie doresc intimitate si spatii retrase si linistite. Incaperile nu sunt foarte luminate, ferestrele fiind decorate cu draperii grele, mate, din catifea. Obiectele de mobilier sunt, in general, din lemn masiv, foarte solide, iar covoarele pufoase. Atmosfera misterioasa este evidentiata de elementele in culori inchise, precum bordeaux, mov inchis sau chiar negru.

Sagetator

Sagetatorul este asociat cu spatiile cat mai mari, fiind o fire independenta si intreprinzatoare. Locuinta sagetatorului este dominata de obiecte ludice, asadar aceasta poate fi accesorizata cu elemente precum hartile vechi, placile de vinil agatate pe pereti sau cu mai multe ceasuri de perete, de culori diferite. Stilul pop art este un stil jucaus, ce se potriveste sagetatorilor si careCum iti amenajezi locuinta in functie de zodii? le va pune in valoare personalitatea.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Testul lui Mercur Retrograd: Cum te va afecta aceasta perioada?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri