19 August 2022 publicat în Casa-Gradina 5 share-uri

Nu e nimic nou: covoarele fac decorul. Detaliu al celor mai îngrijite interioare, covoarele nu trebuie alese cu ușurință în funcție de camera pe care urmează să o decoreze. Dacă trebuie să fie cel mai frumos pentru ochi, trebuie să fie și cel mai practic de întreținut. Vă ajutăm să vedeți mai clar în acest labirint de materiale și culori. Ce covor pentru ce cameră? Află mai jos.

Covor hol

Fiind un loc de trecere prin excelență, intrarea ar trebui să fie îmbrăcată în cea mai frumoasă ținută. Atât pentru oaspeți, cât și pentru ocupanții casei, este necesar să se aibă grijă de ea prin alegerea inteligentă a covorului. În cazul în care alegerea covorului trebuie să fie în concordanță cu restul decorului, nu trebuie să piardă din vedere punctul slab al locului: intrarea adună adesea toată murdăria venită din exterior. Covorul dvs. va trebui să reziste la toată această murdărie dacă doriți să îl păstrați intact pentru o perioadă lungă de timp. Atunci când cumpărați un covor, asigurați-vă că acesta este ușor de curățat. Nu uitați să calculați grosimea covorului cu ușa din față deschisă și apoi închisă. Acest lucru va evita orice surpriză neplăcută odată ce covorul a fost cumpărat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Covor living

În camera de zi totul este permis. Lasă-ți gusturile să vorbească de la sine, dorința ta pentru culori și forme originale. Covor living de design sau covor living clasic, simplu sau cu model, rotund, dreptunghiular sau nestructurat: aici totul este posibil... aproape! Un loc prin care oamenii trec, unde stau ore în șir și unde copiii ronțăie, covorul din sufragerie nu va evita precauția tradițională: atenție la alegerea materialului și a culorii sale. Analizează-ți cu atenție camera înainte de a investi într-un covor living și, mai ales, calculează spațiul disponibil. Nu uitați că, dacă îl așezați sub o canapea sau sub o măsuță de cafea, covorul de living trebuie să depășească întotdeauna cu cel puțin cincizeci de centimetri laturile laterale.

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Asprele legi ale Educației. Elevii nu mai au voie cu telefoane mobile la ore şi să fumeze la şcoală Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

Covor bucătărie

În bucătărie există o tendință - în mod greșit - de a renunța la un covor. Cu toate acestea, în această încăpere, riscul de murdărire este mult mai mare. Totuși, de ce să nu integrezi acest mic element decorativ care poate fi foarte practic în cele din urmă? Adaptați un covor bucătărie la decorul dvs. alegând un covor bucătărie rotund pentru a acoperi podeaua de la masa de luat masa sau un covor mic dreptunghiular la chiuvetă pentru a evita stropii pe podea. Renunțați la ideea de covoare prețioase, cum ar fi cele din lână sau mătase. Materialele naturale și rezistente la apă vor fi cei mai buni aliați ai tăi în această cameră. Este preferabil să se instaleze un covoraș antiderapant la chiuvetă pentru a preveni stropirea pe podea și alunecarea.

Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Covor birou

Alături de dormitor, biroul este cu siguranță una dintre cele mai personale încăperi din casă. Prin urmare, este important să aveți grijă de acest mediu de lucru în care vă petreceți multe ore. Personalizați această cameră cu un covor frumos, potrivit gustului dumneavoastră. În această cameră nu există limite! Toate materialele sunt permise, de la cele mai clasice la cele mai originale. Acest covor va avea un singur scop: să aducă confort și căldură în biroul dvs. confortabil. Nu uita că mobilierul de birou este de obicei clasic, așa că pe perete și pe jos, cu covorul, este cel care îți poate scoate în evidență personalitatea în această cameră.

Covor dormitor

Acesta este coconul tău, cuibul tău confortabil, așa că trebuie să răsfeți această cameră ca pe nici o alta. Covorul pentru dormitor ar trebui să fie ales cu grijă. În primul rând: trebuie să fie decorativ. În al doilea rând, ar trebui să fie confortabilă și chiar moale, deoarece veți merge cel mai adesea desculț pe ea. Cu ea, vă veți putea permite să vă lăsați înnebuniți atât în ceea ce privește materialul, cât și dimensiunea sa. Covoare mici ca și covoare de noptieră sau covoare mari în fața unui dressing, alegerea vă aparține! În ceea ce privește culorile, te sfătuim să rămâi la nuanțe liniștitoare, pentru că dormitorul este înainte de toate un loc de odihnă.

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto: Photo by Olga Serjantu on Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri