16 Decembrie 2020 publicat în Casa-Gradina 13 share-uri

Iată deci câteva sugesti de lucruri pe care le poți cumpăra special pentru a-ți face casa mai primitoare Crăciunul acesta:

Crăciunul acesta este diferit. Mulți aleg să nu petreacă sărbătorile alături de familie și rudele apropiate. Și bine fac, deoarece grija față de alții ne unește în aceste vremuri complicate. Și deși dorul de oamenii iubiți nu poate fi stins cu nimic, cumva trebuie să-ți faci viața mai frumoasă, nu-i așa? Poate ai observat și tu, dar foarte multe persoane au ales chiar de la sfârșitul lunii noiembrie să-și împodobească locuința în straie de sărbătoare. Adevărul este că frigurosul Crăciun are ceva special, un secret care face oamenii mai buni, mai veseli și mai calzi.

Luna decembrie este pentru mulți o perioadă specială, de aceea te îndrumăm să începi deja decorarea casei pentru lunile friguroase care vor veni. Locuința ta va căpăta un farmec aparte, iar tu și ai tăi veți simți căldura sărbătorilor. Iată deci câteva sugesti de lucruri pe care le poți cumpăra special pentru a-ți face casa mai primitoare Crăciunul acesta:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Leagăn pentru toată copilăria Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Decorează-ți casa cu luminițe

Chiar și celui mai Grinch dintre muritori, la un moment dat, inima i se va înmuia instant la atmosfera de Crăciun care este în jurul lui. Surâsul sincer al unui copil la vederea lui Moș Crăciun este îndeajuns pentru a sparge o inimă de gheață. Dar cum știm că abia aștepți sărbătorile, sfatul nostru este să începi deja decorarea locuinței în tematică de iarnă.

În afară de pomul de Crăciun, nu trebuie să-ți lipsească din locuință instalațiile, care nu sunt folosite musai la împodobirea bradului de iarnă. Cu ele poți să-ți decorezi balconul, dacă ai apartament, sau casa și întreaga grădină. Le găsești în toate magazinele de bricolaj sub diferite forme și culorile.

Cadouri practice pentru a(casă)

Munca în casă nu ia niciodată pauză, cu atât mai mult când ai copii. Așa că îi poți cere Moșului să îți reînnoiască unele electrocasnice din casă sau chiar să-ți aducă unele nou-nouțe. Pune pe lista de dorințe cele mai bune masini de spalat care îți fac cu ochiul sau aspiratoare de care știi că te vei bucura și le vei folosi mult timp de acum încolo. Alege apoi ce îți place și decide-te.

2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Mai poți adăuga în lista Moșului și un espressor nou-nouț, în jurul căruia să construiești un mic colț pentru cafea în bucătărie. Găsești atâtea idei despre cum să-ți amenajezi un colț pentru cafea pe Pinterest, încât nu vei regreta deloc investiția.

Și vasele din bucătărie contează

Dacă îți place să gătești, Crăciunul acesta este momentul perfect pentru a bucura cu mâncărurile tale și pe cei mici, și pe cei mari. De aceea, ai nevoie de cele mai bune ustensile în bucătărie. Recomandarea noastră este să îți achiziționezi niște vase din email. De altfel, te-ai gândit că nu doar ce mâncăm contează, ci și vasele în care preparăm mâncarea?

Emailul nu este o vopsea, ci pudră de sticlă inodoră, incoloră, foarte ușor de curățat. Avem și noi producători locali care fac cu drag și spor vase din email lucrate manual, așa că dacă te interesează mai mult acest subiect, un mic research pe Google te va ajuta cu siguranță.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Fă din acest Crăciunul unul special pentru tine și familia ta. Micile lucruri contează, așa că răsfață-te anul acesta.

Sursă foto: Photo by Elly Fairytale from Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri