Veiozele joacă un rol important în dormitor, mai ales când ajungi acasă și vrei doar să te retragi în colțul tău de relaxare pentru a citi cartea preferată sau pentru a sta la discuții cu partenerul tău.

Corpurile de iluminat joacă un rol important în completarea unei locuințe. Ca un ultim touch în designul de interior, acestea se aleg în funcție de preferințe, de stil și de opțiuni sau, desigur,  buget. Dar am prefera să ne gândim că nu este vorba despre compromisuri, mai ales când influențează atât de mult starea noastră prin lumina blândă pe care o difuzează. Motiv pentru care, pentru dormitor foarte importante ni se par veiozele. Care trebuie să fie practice, dar mai ales să arate grozav prin rolul lor decorativ. Iată mai jos niște sugestii.

Veioză de dormitor pe bej

Această veioză se potrivește cu orice decor ai avea în dormitor pentru că este într-o nuanță neutră. Cu un design elegant și un stil minimalist, are o formă subtilă care se caracterizează prin originalitate. Este foarte discretă, are un soclu E27 și o putere de 40W. Place pentru că nuanțele în care este schițată o fac modernă și totuși simplă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

Veioză albă cu decor floral

Am dat peste o veioză care parcă ne trimite prin ținuturi rustice, fără să aibă un look tradițional. Cu abajurul alb în pliuri fine, aceasta se remarcă prin piciorul metalic subțire care este îmbrăcat într-un buchet artificial de flori și care îi conferă un aspect câmpenesc. Este și rezistentă, grație materialelor superior calitative folosite în producție. 

Veioză turcoaz cu bec supradimensionat

Sau o veioză în stil industrial cu elemente metalice. Are o înălțime de 20 de centimetri și nu ocupă prea mult spațiu, fiind și usoară cu o greutate de sub un kilogram. Materialul folosit este fier, colorat în turcoaz, iar becul este pe un maro deschis ca să se asigure un efect cool de contrast în jocul de lumini.

SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Veioză cu lemn pentru dormitor

Adică o veioză cu suport metalic, una care se potrivește mai ales camerelor unde s-a mizat pe un design shabby chic. Este lucrată manual (material uscat în cuptor și lăcuit cu vopsea pentru conservare). Este prevăzută cu întrerupător, având o lungime de cablu de 200 de centimetri. Ceea ce o face ușor și rapid de utilizat, iar nuanțele sunt naturale.

Veioză Florence argintie

Din seria de veioze de dormitor care sunt elegante, am găsit una “pictată” cu detalii de inspirație vintage. Este confecționată din ceramică la bază și țesătură Jacquard deasupra, funcționând cu un bec de tip E14. Este prevăzută și cu un întrerupător, destul de ușoară, așa că se poate muta cu ușurință la nevoie.

Veioza cu animal print

Una dintre veiozele atipice pentru dormitor, care ne-a plăcut cât să ne dorim și pentru noi una. Pe suport tip trepied alb din material plastic, aceasta are pălăria cu imprimeu de leopard, ceea ce o face deosebită. Cu nuanțe radiante, aceasta are are cablu de doi metri și se întreține fără să necesite o atenție deosebită.

Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON

Veioză cu LED tip șemineu

O veioză de dormitor care asigură un iluminat ambiental ce invită la relaxare. Modelul propus de Versa este unul care ne lasă să visăm la o vacanță într-o cabană de munte. Este neagră, asigură o atmosferă intimă și se poate plasa în orice încăpere dorești.

Veioză elegantă de dormitor

Recunoaștem, această veioză ne-a atras atenția prin abajurul într-o nuanță de piersică, ușor sidefat. Rafinată, are niște linii curbate frumos și se impune ca un corp de iluminat cu contururi asimetrice. Se mai combină cu argintiu antic, alb și gri, funcționând cu două becuri.

Foto fr si main: By bmphotographer /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri