Iată câteva metode și obiecte care nu trebuie să îți lipsească din casă, dacă vrei să simți că aici petreci cele mai importante momente de relaxare:

Confortul propriei locuințe este important, cu atât mai mult cu cât aici îți petreci o mare parte a timpului liber. De la savurarea cafelei în fiecare dimineață, la bucuria lecturii de la orele serii sau cinele din weekend cu prietenii, sunt o mulțime de lucruri pe care le poți face acasă. Cu toate astea, plăcerea se diminuează atunci când nu ai parte de tot confortul. Iată câteva metode și obiecte care nu trebuie să îți lipsească din casă, dacă vrei să simți că aici petreci cele mai importante momente de relaxare:

1. Îmbunătățește calitatea aerului

Aerisirea zilnică a întregii locuințe poate schimba semnificativ calitatea aerului din interior. Dacă ai renovat de curând, dacă locuința ta este una recent construită sau dacă ai obiceiul să ții uscătorul de rufe în interior, e foarte posibil ca aerul să fie umed și încărcat. Folosește un dezumidificator casnic pentru a scăpa de excesul de umezeală și vei simți îmbunătățiri inclusiv în ceea ce privește propria respirație.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ai încredere în tine! Lucrurile se vor aranja exact așa cum îți sunt menite Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Dacă locuiești într-o zonă în care traficul și poluarea sunt intense, dacă suferi de alergii sau dacă ai copii mici, un purificator poate contracara efectele poluării și te poate ajuta să respiri un aer mai sănătos în propria locuință.

O altă problemă des întâlnită în orașele mari o reprezintă mirosurile neplăcute. Locuirea în proximitatea unei fabrici sau a unei intersecții aglomerate îți aduce în casă miresme destul de nefirești și neplăcute. Folosește un difuzor de arome pentru a le neutraliza și pentru a-ți bucura simțul olfactiv de câte ori pășești pragul în interior.

2. Optimizează temperatura din interior

Instalarea unei centrale proprii este, probabil, cea mai bună soluție pentru iernile grele, chiar și atunci când locuiești într-un apartament de bloc. Totuși, aceasta nu rezolvă toate problemele ce țin de confortul termic, așa că e important să ai în vedere câteva soluții și pentru sezonul cald.

Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize! Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită

În zilele zilele toride poți răcori atmosfera cu un aparat modern și eficient de aer condiționat, dar sunt momente în care consumul energetic al acestuia nu îi justifică folosirea. Pentru astfel de momente, ar fi util să ai la îndemână unul dintre acele ventilatoare mici destinate uzului casnic. Acestea circulă aerul, nu incomodează nici dacă suferi de sinuzită și sunt ușor de depozitat și de folosit. În plus, consumă considerabil mai puțin curent electric decât aparatele de aer condițional și sunt, astfel, mai economice și mai ecologice. În plus, modelele noi sunt foarte silențioase și au un design care se potrivește perfect într-o locuință modernă.

3. Nu neglija lumina și texturile

Lumina este foarte importantă pentru confortul vederii, dar și pentru cel emoțional. Locuitorii țărilor nordice precum Norvegia, Danemarca sau Suedia îi acordă o importanță deosebită, cu atât mai mult cu cât cea naturală lipsește în cea mai mare parte a timpului și zilele sunt destul de scurte.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Îți doresc timp… Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat

Nordicii folosesc din belșug corpuri de iluminat electrice pentru a-și dota locuințele cu lumină caldă, plăcută ochiului și odihnitoare, dar nu se dau în lături nici de la utilizarea lumânărilor. Acestea creează o atmosferă mai intimă și mai romantică, de care te-ai putea bucura și tu în propria casă.

De asemenea, te poți inspira tot de la nordici pentru a alege cele mai plăcute texturi atunci când îți accesorizezi locuința. Tapițeriile plușate, păturile pufoase, fețele de masă din bumbac și perdelele semi-transparente care permit pătrunderea luminii în interior sunt doar câteva texturi care ți-ar putea bucura palmele la atingere.

Optează pentru culori care te binedispun. Cumpără-ți flori în fiecare săptămână. Schimbă decorul din când în când, inversând locul obiectelor de mobilier și investește în igienizare și împrospătarea văruielii cât de des simți că este cazul. La urma urmei, petreci destul de mult timp acasă și e important să te simți cât mai bine de fiecare dată.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași?

Sursă foto: Interior Design / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri