Institutul Pantone a decis: culoarea anului 2019 este Living Coral, o nuanţă plăcută de portocaliu-piersică.

Institutul Pantone a decis: culoarea anului 2019 este Living Coral, o nuanţă plăcută de portocaliu-piersică. Știm însă cum și unde să o folosim într-un mod corect într-o amenajare interioară?

 
1. Living Coral - Semnificație

Living-coral este o culoare optimistă și caldă, ce “îndulcește” un interior, indiferent de contextul în care o utilizăm.

2. Living Coral - În ce context o folosim?

Designerii Ethan Allen România ne sugerează să utilizăm această culoare într-un apartament modern urban, dar și într-o casă amplasată pe malul mării, căci nu degeaba Living-Coral a fost inspirată de mediul marin.
 

3. Living Coral - Cu ce culori să o asociezi?

Albul și culorile neutre (bej, crem, gri) fac echipă perfectă cu Living Coral. Designerii Ethan Allen ne sfătuiesc să folosim culoarea anului 2019 cu moderație, pentru a nu încărca amenajarea. Dacă vrei să o folosești drept culoare principală, aceasta ar putea fi regăsită fie la canapea sau fotolii, fie la finisajul unuia dintre pereți (tapet sau vopsea). Acestui scenariu îi mai poți adăuga două-trei accesorii Living Coral (lămpi, pernuțe decorative, vaze, pled), ca puncte de interes.
 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

*Despre Ethan Allen
Ethan Allen este un retailer american de mobilă de lux, cu afaceri de aproape 750 mil. dolari şi aproximativ 300 de magazine (proprii şi francize) în SUA. Magazinul din Băneasa este prima franciză Ethan Allen din Europa.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri