19 Iunie 2018 publicat în Casa-Gradina 30 share-uri

Potrivit practicii Feng Shui, sunt 9 energii, numite și “stele zburătoare”, numerotate de la 1 la 9, care dacă sunt identificate și aranjate corespunzător, pot produce armonie în casa noastră.

În opinia expertului Feng Shui, oamenii au început să ia în considerare și energiile care tranzitează în acea casă și tot mai mulți apelează la ajutorul unui specialist Feng Shui pentru amenajarea corectă a casei.

“Sunt tot mai mulți oameni, în special cupluri, care apelează la sprijinul meu pentru a le analiza spațiul nou cumpărat din punct de vedere al Feng Shui-ului. Unii au avut întâmplări nefaste la ultima locuință, alții simțeau că se odihnesc mai bine mai degrabă la hotel decât în propria casă, alții au întâmpinat probleme de infertilitate și au înțeles că energiile din casă nu sunt doar povești, ci au o bază reală. Din experiența a 5 ani de practică în domeniul Feng Shui, am învățat că atunci când atragem în casă energii nu tocmai favorabile, înseamnă că avem lecții karmice", conchide expertul în Feng Shui, Georgiana Văsuian.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

"Nimic nu este întâmplător și pe principiul rezonanței, atragem ceea ce suntem. O casă amenajată în stil Feng Shui, ne poate îmbunătăți rapid viața. În prezent ne aflăm în perioada lui 8, ceea ce înseamnă că energiile pe care este bine să dormim și să lucrăm sunt 8, 9 și 1. Aceste energii aduc prosperitate și armonie, iar multe probleme de cuplu sau relații interumane apar din lipsa de comunicare, aspect care este blocat de energiile 2, 3, 5, 7 sau chiar 4".

Foto homepage: hjochen /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri