Toamna inseamna temperaturi mai scazute, asa ca de multe ori o cana de ceai sau de vin fiert nu mai ajuta atat de mult, asa ca avem nevoie de o plapuma sau de o pilota calduroasa care sa ne mentina o temperatura constanta in timpul somnului. Un criteriu esential in alegerea pilotelor este tipul de umplutura.

Atunci cand terminam cu curatenia de toamna, ne asiguram ca amenajarea dormitorului s-a facut asa cum am dorit, pentru ca la final sa ramana detaliile care tin de confort, fie ca este vorba despre decoratiuni sau despre culorile din camera, de la perne pana la stilul ales pentru mobila.

Odata cu scaderea temperaturilor din termometre, frigul se simte din ce in ce mai puternic si in casa, asa ca se impune o sedinta de cumparaturi ca sa achzitionezi o piapuma sau o pilota care sa tina de cald. O pilota de calitate va fi una care va mentine temperatura constanta, iar printre cele mai bune sunt cele duble care se pot folosi atat iarna, cat si iarna.

Oferte la pilote gasesti in catalogul online de la JYSK, aici.

Daca esti in cautarea unei pilote de iarna, trebuie sa tii cont de tipul de umplutura pe care il doresti si de materialul din care va fi confectionata, fiecare cu un rol important. Indiferent ca optezi pentru o pilota in stil traditional sau pentru una in stil modern, trebuie sa ai in vedere ca aceasta iti va asigura odihna acasa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

Mai multe detalii despre cum sa alegi produsul potrivit pentru un somn odihnitor, cu avantaje si dezavantaje pentru fiecare, gasesti pe retail.ro.

Sursa foto: twitter.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri