19 Noiembrie 2015 publicat în Casa-Gradina 2 share-uri

Principiile Feng Shui ajuta la indepartarea energiilor negative, aducand un sentiment de pace casei in care locuiesti. Iata cateva trucuri care te pot ajuta sa iti imbunatatesti stilul de viata si sa ai o familie fericita:

6. Condimenteaza-ti viata amoroasa, punand plante in dormitor

Pentru a insufleti energiile din dormitor, este util sa pozitionezi in camera 3 sau 9 plante verzi, care au rolul de a aduce speranta si bucuria. Iar daca plantele au flori, mai ales roz, acestea aduc un plus de senzualitate si pasiune vietii amoroase.

7. Acopera scurgerile din casa, pentru ca banii sa nu iti scape printre degete

Pentru a nu stimula risipa, tine intotdeauna usa inchisa la baie, acopera scurgerile de la chiuveta sau de la cada cu dopuri specifice si inchide capacul vasului de toaleta, atunci cand nu sunt folosite. In plus, pozitioneaza o oglinda inalta pe exteriorul usii de la baie.

8. Pozitioneaza-ti patul intr-un loc dominant

Patul trebuie sa se afle cat mai departe de usa si nu in linie directa cu aceasta, ci in diagonala si sa poti observa usa dormitorului si pe oricine s-ar apropia de acesta, daca te-ai afla in pat. Un alt element important este faptul ca in spatele tabliei patului ar trebui sa se afle un perete solid, pentru a avea o energie protectoare in momentele in care dormi. Toate aceste elemente alcatuiesc pozitia dominanta Feng Shui, care te va face sa te simti mai puternic/a, mai calm/a si mai constient/a de esenta propriei energii vitale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

9. Foloseste clopotei de vant sau clopotul tibetan

Acestea ar trebui sa se afle in fiecare casa, pentru mentinerea armoniei si a starii de bine. Vibratia clopotului tibetan restabileste campul energetic pozitiv din casa, iar clopoteii de vant metalici si armoniosi, pozitionati in birou sau chiar dormitor, atrag ajutorul si sustinerea celor din jur in viata ta.

Foto int: Dmitry Pistrov / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri