Lipsa banilor a constituit de-a lungul timpului o problema pentru multe persoane, motiv pentru care specialistii Feng Shui si-au aratat interesul in acest sens.

Culoarea violet reprezinta, in Feng Shui, bogatia si prosperitatea. Pentru a amplifica acest lucru, puteti achizitiona o pusculita mov, in care sa strangeti maruntul. Bijuteriile costisitoare, din aur sau pietre pretioase, se vor amplasa tot in zona de sud-est a incaperii, dormitorul fiind o varianta viabila.

Pozitionati in zona de sud-est biroul, dar si banii, actele sau alte obiecte care au legatura cu acestea. Obiectele care reprezinta elementul Foc trebuie folosite in cantitate cat mai mica in acest sector, daca va doriti prosperitate. De asemenea, in aceasta zona se vor amplasa monede chinezesti, legate cu ata rosie. De obicei, acestea sunt agatate de usa.


Cocosul este simbolul succesului in cariera si semnifica lupta pentru faima si putere. Acesta se va aseza in zona de nord a camerei sau in sud. Pe de alta parte, broasca este unul dintre cele mai puternice simboluri, aducatoare de noroc, in plan financiar. Aceasta se amplaseaza cu fata spre usa, la un unghi de 45 de grade.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto pagina 2: Sxc.hu

Foto homepage: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri