31 August 2012 publicat în Casa-Gradina 41 share-uri

Feng Shui, arta ale carei principii sunt adoptate din ce in ce mai mult, are drept scop mentinerea echilibrului energiilor, dar si pastrarea armoniei. Aflati cum trebuie sa aplicati principiile Feng Shui, pentru a atrage dragostea.

Feng Shui, arta ale carei principii sunt adoptate din ce in ce mai mult, are drept scop mentinerea echilibrului energiilor, dar si pastrarea armoniei. Facand apel la elementele din natura, Feng Shui-ul le utilizeaza pentru a atrage norocul in dragoste, bani, sanatate si cariera.

Daca doriti sa

folositi Feng Shui-ul, pentru a atrage dragostea, primul lucru pe care trebuie sa il faceti in acest sens este sa stabiliti ce va doriti de la viitorul partener: ce temperament doriti sa aiba, ce trasaturi fizice si calitati sa detina. Daca sunteti deja implicati intr-o relatie si doriti sa o imbunatatiti, concentrati-va asupra lucrului pe care vreti sa il schimbati. Odata stabilite aceste aspecte, puteti folosi principiile Feng Shui pentru a atrage dragostea.

Exista mai multe motive pentru care mediul inconjurator va impiedica sa aveti noroc in dragoste. Cele mai intalnite cauze sunt mediul murdar si dezordonat si incapacitatea de a renunta la vechea iubire. In cazul in care locuinta este ocupata cu piese de mobilier sau obiecte de la vechiul partener, aruncati-le, pentru a putea fi pregatiti sa primiti o persoana noua in viata voastra. De asemenea, aveti grija sa scapati de dezordine si mizerie, in special in dormitor. Ordinea si curatenia sunt extrem de importante in arta Feng Shui, permitandu-i, astfel, fluxului Chi sa circule. Inlaturati toate obiectele de care nu mai aveti nevoie si pe cele pe care le folositi mai rar depozitati-le in cutii.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri