Puteti aduce muzica naturii in gradina sau pe balconul dumneavoastra cu un set superb de clopotei de vant din bambus:

Comunicat de presa

Puteti aduce muzica naturii in gradina sau pe balconul dumneavoastra cu un set superb de clopotei de vant din bambus…

Sunetul apei si al vantului in gradina sau pe balconul dumneavoastra poate spori placerea orelor petrecute in aer liber in timpul lunilor de primavara, vara si de toamna. O piesa cu apa curgatoare cu o mica fantana si pietricele sau un set de clopotei de vant din bambus cu clinchete suave in adierea vantului ofera un farmec delicat spatiului exterior. Creati o atmosfera zen…

Pasul 1

Desenati un cerc pe o bucata de lemn (diametru de 12 centimetri) si taiati cu unealta Dremel 300, cu mandrina SC402 SpeedClic, freza de taiere multifunctionala 561 si dispozitivul pentru taieri liniare si circulare 678 Dremel. Repetati procedura pentru a crea un cerc mai mic in lemn (diametru de 5 centimetri). Apoi, taiati sase bete de bambus (3 x 30 de centimetri, 3 x 36 de centimetri, 1 x 10 centimetri lungime) cu ajutorul uneltei Dremel 300, cu mandrina SC402 SpeedClic si discul de taiere a lemnului SpeedClic SC544.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Apoi atasati burghiul pentru lemn Dremel 636 numarul 4 la unealta Dremel 300 si realizati sase orificii la distante egale in jurul cercului mare al lemnului, doua in mijloc si inca patru de 2 centimetri, pentru prinderea setului finalizat de clopotei.

Apoi, realizati doua orificii in mijlocul cercului mai mic din lemn si doua orificii filetate pe fiecare parte a varfurilor celor sase bete de bambus, iar una in varful bucatii mici de bambus.

Pasul 2

Taiati si finisati partea inferioara a bucatilor de bambus asa cum este ilustrat in josul imaginii. Apoi desenati cu pixul modelele dorite pe fiecare bucata de bambus si marcati cu linii conturul fiecarui cerc de lemn.

Pasul 3

Utilizati varful de ars lemnul al uneltei Dremel Versatip si gravati dupa model bambusul si liniile din jurul cercurilor de lemn.

Pasul 4

Utilizati sfoara pentru a lega cercul mic de lemn si batul mic de bambus prin centrul cercului mare de lemn. Legati betele de bambus mai mari in exterior, dupa care treceti sfoara prin orificiile de prindere, avand grija sa prindeti clopoteii la acelasi nivel.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Materiale necesare:

Dificultate: *** 3 stele (dificultate medie)

• Dremel Seria 300 cu mandrina SpeedClic (SC402), disc de taiere a lemnului SC544, dispozitiv pentru taieri liniare si circulare 678 cu freza de taiere multifunctionala 561 si burghie pentru lemn 636
• Dremel Versatip cu varf pentru arderea lemnului
• Lemn
• Bete de bambus
• Marker
• Sfoara


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri