Alege sa creezi o armosfera calda, plina de emotie si culoare, cu piese mici de mobilier si decoratiuni textile vibrante, cu patternuri bogate!

De cate ori nu ne-am gandit sa schimbam tot interiorul locuintei noastre, impiedicandu-ne de costurile foarte mari? De cate ori nu ne-am dorit sa ne transformam locuinta peste noapte in altceva...sa ii oferim un look nou, fresh?

Putem face toate aceste lucruri, accesorizand si decorand! Iata cateva mici secrete pentru transformarea locuintei tale!

Alege sa creezi o atmosfera calda, plina de emotie si culoare, cu piese mici de mobilier si decoratiuni textile vibrante, cu patternuri bogate!

Daca visezi la o locuinta indrazneata, foloseste materiale cu printuri salbatice, in culori “cuminti”, dar surprinzatoare.

Reimprospateaza locuinta cu o explozie de culoare, cu piese de mobilier tapisate si decoratiuni cu broderii uimitoare, fascinante. Joaca-te cu patternuri si culori stridente!

Mizeaza pe o eleganta simpla si de efect adaugand locuintei tale brocarduri somptuoase, in stil venetian, in tonuri delicate de auriu si argintiu; accente metalice cu atingeri de fildes, coral sau ametist.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Bucura-te de o locuinta luminoasa, primitoare; folosind patternuri si culori clasice concepute special pentru a actualiza si lumina decorul locuintei tale.

Decorurile florale sunt pregatite oricand sa ofere locuintei tale un aspect fresh, elegant, romantic, primitor. Foloseste accesorii cu patternuri florale in tonuri cuminti pentru o locuinta eleganta!




Foto: Noua colectie de accesorii Interior Store
Sursa:
Interior Store


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri