O fantana feng shui de calitate superioara poate fi cadoul ideal pe care sa il oferi de Paste cuiva drag.

Comunicat de presa

Ce altceva decat liniste si armonie ne inspira Sarbatorile de Paste?

De aceea, o fantana feng shui de calitate superioara poate fi cadoul ideal pe care sa il oferi de Paste cuiva drag. Feng shui inseamna “vant si apa”. Energia vantului este influentata de anumite culori, de ordinea obiectelor in camera, iar apa este simbolul prosperitatii si al bunastarii. Astfel, sfaturile legate de plantele de interior sau de amenajarea diverselor camere, nu sunt complete fara fantanile arteziene feng shui cu un rol aparte in aceasta arta a amenajarilor interioare. Fantanile Feng Shui elimina energiile negative, readuc succesul in diverse domenii si sunt sursa perfecta de umiditate necesara oricarei camere.

Pe langa rolul decorativ, o fantana feng-shui iti creste sansele de reusita, norocul si prosperitatea intr-un anume domeniu – asta, bineinteles, daca stii sa o folosesti cum trebuie. Astfel, daca esti interesat mai mult de partea de sanatate si familie, fantana arteziana trebuie plasata in partea de est a camerei. In cazul in care telul este dobandirea bogatiei, plaseaz-o la sud-est, punct cardinal ce va ajuta si copilul cel mare din familie(daca este cazul). Partea de nord este destinata carierei si succesului profesional, asa ca ascensiunea in acest domeniu este asigurata de o fantana arteziana plasata in nord.

De asemenea, nu trebuie uitat si faptul ca sunt anumite puncte cardinale corelate cu alte parti ale personalitatii tale, precum: sudul cu faima si reputatia, domenii in care apa nu mai este un element benefic. Asadar, pentru a fi respectat cat mai mult, trebuie sa pozitionezi in sud un obiect ce are ca si simbol focul, nu apa. O fantana arteziana in sud va crea un conflict de energii.

Sursa de apa trebuie pozitionata mereu in partea din stanga a usii de la intrare (privind dinspre interior spre exterior). Daca nu vei tine cont de aceasta regula, se spune ca apa in partea dreapta va atrage probleme grave in familie, pana la divort.

In cazul in care locuiesti la casa cu etaj si ai sub scari o masura sau vreun loc special amenajat pentru o fantana sau acvariu, afla ca energiile pozitive sunt eliminate, norocul profesional sau financiar al copiilor tai fiind mult diminuat.

Exista fantani feng-shui atat de interior, cat si de exterior. Pentru cele de interior, cele mai indicate camere ale casei sunt bucataria, sufrageria sau holul. Nu aseza niciodata in dormitor vreo sursa de apa (fantana, acvariu, etc). In practica feng shui se considera ca apa in dormitor va duce la pierderea unor sume mari de bani sau chiar la despartirea de partener.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri