Stiati ca toamna este anotimpul cel mai potrivit pentru plantarea trandafirilor? Lunile octombrie si noiembrie, cand trandafirii sunt in repaus vegetativ, sunt cele mai bune pentru plantarea acestor flori minunate daca va doriti sa aveti o gradina, curte sau alte spatii decorate cu trandafiri.

Oricine planteaza o floare (sau mai multe) isi doreste ca acea planta sa se prinda si sa infloreasca. O gradina cu flori frumoase – iata visul oricarui gradinar profesionist sau amator.

„Trandafirii sunt unele dintre florile cele mai usor de plantat si de ingrijit”, spune Viaceslav Buhna, Directorul general FamousRoses.eu . „Exista desigur amanunte care pot face diferenta intre un trandafir plantat corect care ajunge sa bucure cu parfumul si bogatia florilor si o planta care nu infloreste mai deloc. Sunt lucruri simple pe care oricine le poate pune in aplicare si pe care ne bucuram sa le oferim ca sfaturi tuturor celor interesati de o gradina in care sa planteze trandafiri.”, mai spune Viaceslav Buhna.

Iata cateva sfaturi pe care oricine care planteaza trandafiri ar trebui sa le stie:

* Un alt element de stiut: taiati florile care s-au trecut. O floare ofilita are dezvoltat si un fruct care nu permite dezvoltarea altor patru boboci. Da, puteti sa nu aveti parte de patru flori frumoase si parfumate pentru ca o floare trecuta este lasata netaiata.
* Cum faci sa isi revina niste butasi de trandafiri de plantat deshidratati? Simplu: trandafirul deshidratat se ingroapa orizontal intr-un sant timp de o saptamana. In tot acest interval de timp planta trebuie udata zilnic pentru a se asigura hidratarea intregii plante.
*Stiati ca se pune ingrasamant doar primavara si in niciun caz toamna?
Mai gasiti informatii importante despre cum se planteaza tradafirii si in cadrul rubricii site-ului FamousRouses, Sfaturi gradinarit.

FamousRoses.eu este un magazin online dedicat trandafirilor. Aici veti descoperi cei mai cunoscuti trandafiri de gradina din lume. Siteul ofera tuturor celor interesati din Romania si Europa o gama completa de butasi de trandafiri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Trandafir Claude Monet de la FamousRoses:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri