In cazul in care dispui de un living mic, este foarte important modul in care il amenajezi, cu scopul de a obtine o incapere cat mai spatioasa.

Unul din dezavantajele locuitului la bloc este faptul ca spatiul nu este suficient de mare. Astfel, incaperile capata mai multe functiuni, camera de zi fiind una dintre acestea. Livingul tinde sa indeplineasca si rolul de birou, de spatiu de joaca pentru copii si, de multe ori, si acela de dormitor. In cazul in care dispui de un living mic, este foarte important modul in care il amenajezi, cu scopul de a obtine o incapere cat mai spatioasa.

Pentru a optimiza spatiul,

trebuie sa urmaresti cateva aspecte. In primul rand, va trebui sa stabilesti care vor fi functiunile acestei incaperi: va fi prevazut cu o zona de lectura, birou, zona de luat masa sau va fi camera de oaspeti. Odata stabilite aceste lucruri, vei putea sti cum sa imparti camera.

Pentru ca incaperea sa nu fie aglomerata si apasatoare, renunta la obiectele care nu sunt de o importanta deosebita si opteaza pentru un mobilier multifunctional. Amplasarea mobilierului pe verticala are atat avantaje, cat si dezavantaje: incercand sa obtii cat mai mult spatiu de depozitare, risti sa aglomerezi incaperea, asadar opteaza pentru un mobilier asimetric, din mai multe polite, in care sa poti amplasa doar obiectele necesare. O comoda TV joasa, foarte lunga va conferi livingului tau un aspect modern si va adaposti si o mare parte din lucruri. Ca sa maximizezi spatiul, foloseste mobilier inteligent. Astfel, poti opta pentru o masuta de cafea prevazuta cu un sertar, taburete care au in interiorul lor spatiu de depozitare sau pe care le poti folosi si ca masuta de cafea, scaune pliante, perne in locul fotoliilor.

In ceea ce priveste canapeaua, alege una cu lada de depozitare. O alternativa ar fi sa optezi pentru un cadru din lemn, cu sertare, pe care sa amplasezi niste perne pentru sezut. In cazul in care livingul va fi folosit si ca dormitor, alege o canapea extensibila. Daca livingul are dimensiuni mici, atunci poti inlocui canapeaua cu un sezlong. Daca doresti ca aceasta camera sa aiba rol si de birou, hotaraste ce zona a livingului o dedici acestuia. Preferabil este ca biroul sa fie pozitionat cat mai aproape de fereastra, pentru o iluminare cat mai buna. Poti inlocui clasicul birou cu o masa extensibila, pe care o poti folosi si in momentul in care ai musafiri, sau cu o masa prevazuta cu spatiu de depozitare sub blat. In ceea ce priveste depozitarea, amplaseaza cateva polite pe perete, care sa fie in acelasi stil decorativ cu restul livingului sau poti opta pentru un taburet prevazut cu spatiu de depozitare ori pentru un cufar, care va conferi livingului un aspect original.

Cu un minimum de efort, indiferent de dimensiunile sale, livingul tau poate fi o incapere spatioasa si multifunctionala.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Foto 1: Living in Store
Foto 2: Nautical living


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri