Petele formate pe obiectele din ceramica sau portelan se inlatura frecandu-le cu o pasta din 3 parti de bicarbonat si una de apa. Adaugat in masina de spalat vase, in recipientul pentru detergent, va ajuta atat la eliminarea mirosurilor neplacute, cat si la dezinfectarea si curatarea vaselor. Este cunoscut faptul ca bicarbonatul se utilizeaza la curatarea argintului.

11. Petele formate pe obiectele din ceramica sau portelan se inlatura frecandu-le cu o pasta din 3 parti de bicarbonat si una de apa.

12. Adaugat in masina de spalat vase, in recipientul pentru detergent, va ajuta atat la eliminarea mirosurilor neplacute, cat si la dezinfectarea si curatarea vaselor.

13. Este cunoscut faptul ca bicarbonatul se utilizeaza la curatarea argintului. Obiectele din argint isi vor recupera stralucirea de odinioara, daca le freci cu ajutorul unui burete pe cele netede si cu o perie pe cele in relief.

14. Mirosul neplacut al scrumierelor, lasat de tigari, persista, in general. Pentru a scapa de el, spala-le bine cu apa si bicarbonat.

15. Grilajul gratarului este un alt obiect pe care nu trebuie sa il ignori. Obtine o pasta din apa si o lingurita de bicarbonat de sodiu si freaca grilajul, timp de cateva minute, pentru a-l dezinfecta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Un articol de Ana Marin; Foto fr si main: solylunafamilia

Sursa: Condo.ro, suplimentul de casa si gradina by Kudika.ro

Citeste si alte articole pe Condo.ro. Noi iti recomandam:

Cum pozitionezi patul in dormitor?

Afla cum poti decora locuinta cu ajutorul sticlei

45 modele de farfurii


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri