Ți-ai pregătit lista cu decorațiuni de Crăciun? Dacă ai de gând să începi accesorizarea locuinței cu ornamente de sezon, iată câteva sugestii pe care să le iei în considerare.

Ornamentele de Crăciun contribuie la crearea unei atmosfere ca-n povești. Nu există decorațiuni mai frumoase decât altele, pentru că fiecare dintre acestea au o notă magică ce aduce ceva aparte locuinței. Că este vorba despre nostalgie sau despre o bucurie animată de amintiri dragi, cu siguranță că globulețele sau accesoriile pe care le pui în brad poartă și o poveste cu ele. Anul ăsta alege unele noi, pe care să le adaugi la colecția de visuri.

Set 6 decorațiuni de brad în formă de înger

Acest set pentru împodobit bradul - și nu numai - are șase bucăți la pachet și se potrivește decorațiunilor cu tematică rustică. O opțiune festivă cu implicații religioase, piesele astea rustice vor aduce un touch interesant. Sunt confecționate din lemn și măsoară un metru și jumătate lungime; ca înălțime, fiecare piesă are cinci centimetri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni

Îl poți vedea aici

Set 76 de decorațiuni de Crăciun

Poți aborda o temă industrială pentru pomul de Crăciun, împodobind bradul în nuanțe de alb sau argintiu și nuanțe mate sau sidefate. Acestea contribuie la crearea unei atmosfere de sezon, fiind strălucitoare. Setul are articole confecționate din plastic, ce au dimensiuni variate - 9x8, 24x6, 36x4 centimetri sau diametru de 20 și 6 centimetri; în total sunt 76 de produse - suficiente pentru a îmbrăca întreaga casă în magie!

Îl poți vedea aici

Set globuri de Crăciun pe alb-roșu

Cumva, sărbătorile de iarnă au ajuns să fie asociate cu diverse culori, iar combinațiile de alb-roșu sunt printre cele mai populare. Pentru bradul tău, pe care îl vei așeza în cameră, poți opta să îl înfrumusețezi cu astfel de globuri. Pachetul include 16 decorațiuni - 8 globuri sunt roșii sidefate și sclipitoare, altele pe alb și colorate cu stele roșii pe mijloc. 

Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Îl poți vedea aici

Set globuri decorative de iarnă

Acest set este disponibil în mai multe variante de nuanțe - galben auriu, galben șampanie, gri maro, negru și roșu. Îl alegi pe cel care crezi că se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Toate sunt realizate din sticlă lăcuită și măsoară 6 centimetri în diametru. Adică au mărimea potrivită pentru a fi așezate în brad și sunt suficient de “arătoase” ca să te poți mândri cu ele.

Îl poți vedea aici

Set 8 decorațiuni de iarnă suspendabile

Din oferta de ornamente de Crăciun pentru pom, am dat și peste niște decorațiuni din lemn, sculptate cu îndemânare cât să iasă ceva cuceritor. Făcute din lemn, fiecare dintre cele opt piese surprind diverse teme de sezon. Pentru o notă mai interesantă, toate au o terminație cu franjuri, lucru care le conferă o adiție jovială.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Caria dentară – ce este și cum se tratează

Îl poți comanda aici

Decorațiuni Moș Crăciun pentru brad

Niște globulețe de brad care ne amintesc de perioada din copilărie când ne pregăteam să facem bradul împreună cu familia. Asta pentru că au un aspect copilăresc, ușor vintage. Sunt pe alb, pe care sunt desenați cu măiestrie, niște moși Crăciuni. Totul culminează cu o panglică ce face să se agațe totul mai frumos.

Le poți comanda aici

Foto fr si main: By Batkova Elena /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri