O locuință primitoare se poate completa prin afișarea unor obiecte decorative pentru perete alese în funcție de preferințe - câte opțiuni, atâtea idei!

Când casa îți arată așa cum îți place și te reprezintă ca stil, atunci devine acasă. De la piese de mobilier, perdele, corpuri de iluminat, covoare și până la ornamentele care întregesc locuința, totul trebuie să fie ales cât mai atent. Ca un touch final, poți opta și pentru niște obiecte decorative de perete, care să vină în completarea unor idei smart și faine. Poate că încă nu știi exact ce ți s-ar potrivi în încăpere, așa că venim noi cu câteva propuneri pentru locuință. 

Tablou din pânză cu mai multe piese

În tonuri pământii și sidefate, acest tablou înfățișează în teme abstracte un copac colorat translucid, aproape fosforescent. Cu siguranță că va transforma încăperea într-o zonă fabuloasă, grație combinațiilor de culori vii. Pânzele de in folosite sunt de înaltă calitate, întinse pe un cadru din lemn de molid și imprimarea este una longevivă. Are dimensiuni de 100x50 centimetri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Îl poți comanda aici

Tăbliță decorativă pe lemn 

Pentru spațiile industriale sau minimaliste, obiectele decorative de perete pot însemna și tăblițe metalice. Noi am optat pentru una în culori aprinse, care înfățișează un… tramvai. Pe cât de banal pare, pe atât de cool se dovedește. Este cu suport de lemn de pin, având la bază un concept modern. 

Îl poți comanda aici

Set autocolante cu efect 3D

Dacă vrei să adaugi o notă impresionistă camerei tale, atunci poți opta ca obiecte decorative de perete pentru niște autocolante cu efect 3D. Sunt proiectate astfel încât deși sunt plate să lase impresia, prin jocul de umbre, că au dimensiuni mai multe. Se lipesc ușor, se întrețin facil și se îndepărtează la fel de simplu, fără să deterioreze suprafața de contact.

Îl poți comanda aici

Hartă răzuibilă pentru perete

Dacă ai un prieten căruia îi place să călătorească mult și a bifat deja destinații cât mai variate, îi poți face un cadou inspirat. Mai exact, o hartă răzuibilă care se lipește pe perete. Este pentru Europa, din material laminat și lucios, pe fundal negru cu un design modern.

O poți comanda aici

 

Set 12 stickere fluturi

Îți place natura? Obiecte decorative de perete pot fi și aceste 12 stickere, care se lipesc pe perete și care completează cu gingășie un colț de relaxare din încăperea ta. De dimensiuni variate, aceste ornamente sunt cu efect 3D și te inspiră la compus și narat povești magice.

Îl poți comanda aici

Ramă foto pentru perete

Această galerie cu șase poziții pentru poze este shabby și elegantă. Cu rama subțire din lemn, galeria este acoperită cu sticlă și poate fi punctul de atracție din livingul sau dormitorul tău. Poți pune la vedere cele mai dragi amintiri și momente pe care le porți pentru totdeauna în sufletul tău. Iar musafirii ți le vor admira într-un decor de perete tare chic.

O poți comanda aici

Decorațiune susbendabilă de perete

Dream Catcher este un obiect decorativ cu simbol, despre care se crede că te ferește în timpul somnului de coșmaruri. Pe lângă faptul că arată superb și este lucrat cu migală, acest talisman se poate atașa cu ușurință oriunde dorești.

O poți comanda aici

Foto fr si main: By Africa Studio /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri