Dincolo de maiestria imbinarii ingredientelor, e nevoie si de cateva ustensile care sa te ajute sa investesti timpul eficient.

Daca Andy Warhol a desavarsit arta transpunerii supei pe panza, acest articol isi propune sa iti ofere informatiile necesare pentru ca tu sa pregatesti cele mai delicioase supe savurate intr-un bol adanc. Retetele de supa crema impanzesc internetul, insa dincolo de maiestria imbinarii ingredientelor, e nevoie si de cateva ustensile care sa te ajute sa investesti timpul eficient.

1. Mixerul vertical

Textura cremoasa si deosebita a supelor crema se datoreaza unui mixer performant, care sa actioneze suficient de eficient pentru a marunti uniform ingredientele, dar, in acelasi timp, nici sa nu imprastie continutul in afara recipientului. Cu una sau doua viteze ce se pot schimba prin folosirea unui deget, fara a intrerupe procesul, poti folosi mixerul vertical cu o singura mana iar suprafata de prindere este sigura si confortabila. Majoritatea vin si cu accesorii de care te poti folosi pentru a masura cantitatea ingredientelor sau pentru a marunti unele ce necesita a fi preparate inainte de mixarea supei. Un mixer vertical modern (cu imersiune) poate fi curatat si la masina de spalat vase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin


Fata de mixerele obisnuite, mixerul vertical introduce o cantitate mai mare de aer in amestec, ceea ce ofera un aspect interesant si o consistenta mai spumoasa. Mixerele de bucatarie Braun ofera o gama larga de astfel de produse, pentru ca supele tale crema sa aiba o textura perfecta.

2. Curatator de legume

Pentru a evita accidentele si a grabi procesul, poti folosi un curatator de legume care sa desprinda cu usurinta coaja cartofilor sau a castravetilor, atunci cand pregatesti o supa crema. Designul ergonomic presupune o utilizare usoara iar folosirea oxidului de zirconiu la fabricarea lamelor implica faptul ca produsul va ramane ascutit mai mult timp. E atat de eficient incat poate deveni util chiar si in alte contexte culinare.

Nu te teme sa expui curatorul jeturilor repetetate de apa sau acizilor alimentari, pentru ca stratul ceramic protejeaza produsul si-i ofera rezistenta. O astfel de ustensila poate injumatati timpul investit in curatarea legumelor de coaja, chiar daca, la inceput, poate fi mai dificil de utilizat, daca esti obisnuita cu cutitele clasice.

Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

3. Cantar

Daca la supele clasice un ingredient scapat din greseala in cantitatea nepotrivita mai poate scapa nedeslusit, nefacand cine stie ce pagube ireparabile, supele crema vor prelua aroma dominanta mai intens, asa ca este important sa respecti gramajele, cu ajutorul unui cantar. Cantarele moderne digitale au senzori de mare precizie, sunt foarte usoare si au dimensiuni reduse. Au indicatoare de baterie descarcata dar si indicator de depasire a greutatii maxime.

Unele sunt atat de aratoase incat pot aduce chiar si un plus de valoare aspectului bucatariei. Dar, mai ales, ofera convingerea ca reteta este respectata intocmai, pentru un gust deosebit.

Asigura-te si ca ingredientele alese sunt proaspete si cat mai lipsite de substante nocive iar tehnologia te va ajuta sa prepari o supa crema delicioasa, nutritiva si suficient de aratoasa incat sa fie prezentata nu doar oaspetilor, dar si prietenilor tai din social media.


Sursa foto: Pexels.com

Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței

https://www.pexels.com/photo/appetizer-bowls-cream-creamy-262947/
https://static.pexels.com/photos/539451/pexels-photo-539451.jpeg


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri