Ideile pentru petrecerile reusite de Halloween ti le ofera Lidl. Vino incepand cu 24 octombrie in magazinele Lidl si achizitioneaza toate produsele necesare pentru a crea o atmosfera specifica acestei sarbatori. Alunga spiritele rele in noaptea de 31 octombrie, alegand cele mai „infioratoare” masti, costume, decoratiuni, dulciuri si preparate culinare si petrece alaturi de familie si prieteni un Halloween de neuitat.

Comunicat de presa

Atunci cand doresti sa organizezi o petrecere de Halloween reusita, ai nevoie de un plan bine pus la punct, de o lista de cumparaturi foarte bine gandita si de cateva idei creative.

In primul rand, asigura-te ca iti decorezi casa cu obiecte si accesorii specifice. Abtibildurile fluorescente (4,99 lei/1 buc) si cele pentru ferestre (3,99 lei/set), posterele (5,99 lei/buc), decoratiunile in forma de craniu (29,99 lei/buc) sau de paianjeni (6,99 lei/buc) si pancartele decorative (7,99 lei/buc) nu ar trebui sa lipseasca. Tot pentru decor, foloseste niste dovleci pe care sa ii scobesti in diferite forme. Setul pentru scobit dovleci (4,99 lei) iti va usura aceasta munca si te va ajuta sa obtii rezultatele dorite.

Apoi, nu uita sa alegi costumatia potrivita, pentru tine si intreaga familie. La Lidl vei avea de ales dintr-o gama variata de costume pentru copii de diferite forme si marimi, atat pentru fete, cat si pentru baieti. De asemenea, accesoriile pe care le vei purta la petrecere vor completa tinuta „infricosatoare”. La Lidl vei putea gasi bentite, bratari, palarii si masti potrivite pentru o deghizare reusita. In plus, poti sa iti surprinzi invitatii cu niste monstrii pentru degete (2,99 lei/buc) sau cu insignele cu LED (7,99 lei/set).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate
Dupa ce ai decorat locul si ai ales costumatiile potrivite, asigura-te ca masa pe care o pregatesti respecta tematica petrecerii. La Lidl vei gasi preparate specifice – pizza, chiftelute si branza cu dovleac, figurine din cartofi, nugets de pui in forme ingenioase, specialitati cu seminte de dovleac. Pe langa preparatele culinare servite, foloseste pahare de plastic (2,99 lei/set), farfurii de carton (4,99 lei/set) si servetele (3,99 lei/set), toate cu motive de Halloween.

De asemenea, tine cont si de obiceiul colindatului de Halloween si cumpara multe dulciuri pe care sa le servesti invitatilor. Alege bilele de ciocolata invelite individual in ambalaje cu vampir, gandac, fantoma sau dovleac, care se pot transforma intr-o masca inedita, acadelele si bomboanele Fantasy Mix, bomboanele gumate in forma de ochi, de dinti Dracula si inghetata pe bat cu aroma de dovleac. Pe langa toate acestea, pune pe masa si o prajitura cu martipan, biscuiti si briose – toate „inspaimantator” de gustoase sau gateste o prajitura delicioasa in forma de copt pentru Halloween (14,99 lei/buc).

Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC A contat cine a zbierat mai tare 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Pentru o petrecere reusita de Halloween, alege Lidl si cat mai multi prieteni dornici de distractie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri