Cele mai comune greseli in realizarea CV-urilor.
Prea putine intormatii

Multi oameni nu includ suficiente informatii despre locurile de munca anterioare si experienta, angajatorul nu are suficienta informatie si de aceea tinde sa respinga aplicatia.

Nu esti orientat spre rezultate

Trebuie sa spui despre realizarile tale. Nu uita ca CV-ul tau este oferta ta catre angajator. Daca nu ii spune angajatorului de ce trebuie sa te angajeze atunci a esuat. Un angajator o sa vrea sa te angajeze numai daca descopera beneficiile lui. Asa ca spune-i care sunt beneficiile lui daca te angajeaza.

CV-ul te face sa arati prea tanar/batran pentru postul respectiv

In general a fi prea tanar/batran poate fi o adevarata problema si o bariera pentru avansarea ta, sau chiar pentru a obtine postul. Sunt cateva cai pentru aceasta problema – dar depinde foarte mult de circumstantele individuale si de industria/postul pentru care aplici.

Greseli de scriere, de editare si gramatica precara

CV-ul tau trebuie sa fie verificat cu atentie inainte de a-l trimite catre angajator de astfel de greseli. Mici erori in CV scad din valoarea unui CV foarte bun si te fac sa pari neinteresat sau neingrijit – nu sunt tocmai calitati pe care vrei sa i le arati angajatorului. Cum tu nu o sa observi astfel de erori ar fi mai bine sa rogi pe altcineva sa verifice CV-ul de greseli gramaticale si de punctuatie.

Sursa: ejobs.ro
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri