6 Noiembrie 2023 publicat în Lifestyle 18 share-uri

Confortul și poziția în timpul orelor petrecute la calculator tastând și navigând pe internet sunt esențiale pentru sănătate și pentru obținerea unor rezultate maxime. Distanța dintre monitor și ochi, scaunul, tastatura sau mouse-ul sunt câteva dintre detaliile care își pun amprenta atât pe munca cât și pe sănătatea ta.

Alegerea corectă a tastaturii joacă un rol esențial pentru că are o contribuție importantă la menținerea unei posturi corecte, ceea ce influențează, în timp, sănătatea sistemului muscular și osos.

Logitech își lărgește anul acesta gama de produse ergonomice Ergo prin noua tastatură Wave Keys recent lansată, încurajând astfel un stil de lucru și de viață sănătos pe termen lung. Wave Keys a fost concepută pentru a reduce oboseala și pentru a preveni afecțiunile asociate cu utilizarea îndelungată a tastaturii. Cu un design curbat și o dispunere a tastelor ergonomice, această tastatură îți permite să menții o poziție naturală a încheieturilor și a mâinilor, eliminând tensiunea și stresul asociate cu tastarea pe o tastatură tradițională.

O tastatură ergonomică este concepută astfel încât să aibă un grad îndelungat de utilizare, fără a-ți provoca un disconfort major. Un astfel de tip de tastatură este percepută de utilizatori că fiind mai confortabilă deoarece încurajează o poziție cât mai naturală a încheieturii mâinii, ceea ce duce la îmbunătățirea posturii generale.

Avantajele unei tastaturi ergonomice:

Confort crescut: Wave Keys îți permite să menții o poziție naturală a încheieturilor și a mâinilor prin designul curbat și prin suportul pentru încheietură din spumă cu memorie încorporat.

Productivitate : viteza cu care vei scrie va crește, lucru care va duce la mărirea gradului de productivitate. Odată ce te vei familiariza cu acest model, vei ajunge să ai o viteză de scriere mult mai mare, iar timpul de stat la calculator se va mări, deoarece nivelul de stres asupra mâinilor și încheieturilor va fi scăzut.

Personalizare și funcționalități avansate: utilizatorii își pot personaliza experiența cu aplicația Logi Options+. Aceștia pot da comenzi rapide cum ar fi „nu deranjați” pentru a rămâne concentrați asupra activității sau pot crea acțiuni inteligente care economisesc timp și mențin fluxul de lucru cum ar fi „rutina de dimineața” pentru un start mai ușor al zilei sau setarea unui timp de relaxare care oferă pauze de odihnă binemeritate pe tot parcursul zilei.

Compatibilitate: tastatura Wave Keys este compatibilă cu mai multe sisteme de operare și poate fi conectată prin Bluetooth® sau prin receiverul Logi BOLT, care a fost inclus pentru o securitate sporită, cu până la trei dispozitive simultan, cum ar fi de exemplu Mac, PC și iPad. Printr-o simplă apăsare de buton utilizatorul poate comuta cu ușurință între dispozitivele conectate.

Investește în confort

Fie că ești un profesionist ocupat sau un pasionat de tehnologie, o tastatură ergonomică poate face o diferență semnificativă în calitatea timpului petrecut la birou. Investiția într-o tastatură care susține confortul la tastare nu doar că îți poate îmbunătăți productivitatea, dar și îți poate menține sănătatea mâinilor și a încheieturilor. Wave Keys este disponibil în varianta de culoare Graphite pe site-ul Logitech la alți retaileri globali.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri