Dana Jianu este medic primar chirurgie plastica-estetica in cadrul centrului medical ProEstetica si membru fondator al Societatii Nationale de Chirurgie Estetica.

D.J.: Cu siguranta! Cred ca faptul ca sunt femeie este deosebit de profitabil din punct de vedere profesional, atat pentru mine cat si pentru pacientele mele. Nimeni (niciun barbat) nu poate intelege mai bine problematica unei femei decat o alta femeie, deoarece noi stim care sunt caracteristicele noastre anatomice si resorturile intime psiho-emotionale legate de modificarile somatice. Varstele femeii, evenimentele fiziologice prin care trece si care lasa urme pe chipul si trupul ei sunt mult mai bine intelese si corectate de o alta femeie de exemplu sani mariti. Ne dorim frumusete, dar nu “poveri” si nici transformarea noastra in “obiecte sexuale”.

Daca ar fi sa aruncati o privire asupra muncii dumneavostra, cum ati evalua-o? Daca ar fi sa aruncati o privire printre amintirile familiale, pe care va sprijiniti atunci cand va este greu?

D.J.: Sustinuta, constanta, perseverenta, cu sacrificii dar si satisfactii, totdeauna provocatoare, creativa, responsabila, niciodata plictisitoare, cu drag si respect fata de om si de tesuturile sale. Sotul, mama, tata, Dumnezeu - mai ales.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri