A munci din greu poate sa fie un factor important in realizarea profesionala. Si in anumite momente din vietile noastre, daca vrem sa facem ceva maret cu ele, nu putem sa evitam munca din greu. Insa, cred si ca a munci din greu nu este o necesitate constanta, si este doar unul din multi factori cu influenta majora asupra rezultatelor noastre.

3. Invata sa spui "Nu". Un factor important care face oamenii sa fie neproductivi este faptul ca investesc timp si efort in activitatii care au valoare scazuta pentru ei, de dragul altor oameni. Li se cere ajutor din partea colegilor, prietenilor, vecinilor, familiei si nu pot sa spuna nu. Ceea ce incurajeaza oamenii sa le ceara si mai mult ajutor.

Daca vrei sa ai realizari extraordinare, trebuie sa inveti sa spui nu anumitor cereri din partea altora, ca sa-ti poti focaliza timpul si energia pe sarcinile cu cel mai mare return on investment pentru tine. Daca nu stii cum sa faci asta eficient sau nu ai taria emotionala necesara, atunci asta este ceva ce va trebui sa inveti.

Pe masura ce aplici aceste idei, nu numai ca vei deveni mai productiva, performanta, dar vei avea si o senzatie interna de a face lucrurile corect si de a te apropia de obiectivele tale. O senzatie pe care eu o consider plina de semnificatie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Caria dentară – ce este și cum se tratează Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Un articol de Eduard Ezeanu, coach pentru Social Arts.

Sursa: ejobs.ro. Citeste si alte articole pe ejobs.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Cariera de succes, cu start de jos

Planificarea carierei pentru reusita in cariera

Ce fac profesionistii care se descurca bine pe timp de criza


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri