Eficiența în activitatea profesională este strâns legată de tehnologie și de aplicațiile ei pentru diverse domenii economice și sociale. Așa cum viața oamenilor s-a mutat în online și suntem toată ziua conectați la dispozitive mobile și smart wearables, și viața companiilor este supusă unei transformări radicale în ceea ce privește organizarea pe baza sistemelor de tip ERP (Enterprise Resource Planning).

Îți prezentăm în continuare cele mai importante oportunități pe care le oferă un asemenea sistem în care planificarea se bazează pe rapoarte și analize despre afacere, disponibile tuturor celor care iau decizii în cadrul companiei:

Realizezi mai ușor operațiunile curente

Prin implementarea unui sistem ERP în compania la care ești acționar, director sau manager întreaga activitate devine mai eficientă, și astfel realizezi mai ușor toate operațiunile curente.

Beneficiezi de o viziune integrată a afacerii pentru că informațiile sunt transparente și ușor accesibile, iar rezultatele se văd în toate departamentele:

  • Gestionezi integrat toate componentele afacerii, prin accesul la o bază de date comună;
  • Realizezi automatizarea și standardizarea proceselor operaționale;
  • Eficientizezi procesul de achiziție, pentru că o aplicație de tip ERP se adaptează la diferite tipuri de activități: producție, distribuție, servicii, construcții, retail sau e-commerce;
  • Crești nivelul calității la produsele și serviciilor oferite clienților;
  • Reduci timpul de livrare a comenzilor, datorită transferului mai rapid de informații între departamente;
  • Îmbunătățești cash-flow-ului prin implementarea de politici comerciale coerente.

Iei decizii mai rapid și mai fundamentat

Toată ziua ești în meetinguri, alergi între taskuri și este tot mai dificil să ai o imagine de ansamblu asupra companiei tale. Un sistem ERP îți pune la dispoziție informații la zi despre mijloacele fixe și mobile disponibile în firmă, despre angajați și activitatea lor în cadrul proiectelor interdepartamentale. Astfel poți să iei rapid cele mai bune decizii și să aduci un plus de eficiență întregii companii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii  Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante Vrei să petreci Paștele în Grecia? Iată cele mai bune oferte

Cu siguranță că ai deja un program de contabilitate ca să gestionezi creanțele, datoriile, valoarea de inventar a mijloacelor fixe și să acoperi zona de raportare financiar-contabilă. Ai nevoie de o aplicație de tip ERP care să-ți asigure gestiunea stocurilor, managementul lanțului logistic, vânzările, managementul relațiilor cu clienții, managementul proiectelor și gestiunea producției .

Astfel poți să monitorizezi funcțiile companiei nu în mod secvențial, ci ca pe un ansamblu unitar, pe baza unui sistem unic ce-ți oferă vizibilitate și control asupra întregii afaceri.

Ai la dispoziție un Cloud ERP performant

Pentru că lucrezi tot mai mult în regim remote, iar la nivelul companiei s-a impus modelul flexibil de muncă, este necesar accesul la date, informații și emailuri fără să fie necesară prezența fizică la sediul firmei.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul

Un cloud ERP îți garantează mobilitatea și siguranța de care ai nevoie ca să muți comunicarea din cadrul firmei în mediul online. Beneficiezi de conexiune securizată care criptează informațiile înainte ca acestea să fie trimise pe internet, iar costurile de instalare sunt minime. Nu este necesară necesară achiziția și mentenanța unui echipament hardware, este vorba doar despre un abonament lunar.

Ai la dispoziție o configurare flexibilă, adaptată companiei tale și nu mai trebuie să-ți faci griji cu backup-uri sau recuperări de date, pentru că un cloud ERP realizează periodic aceste acțiuni, iar datele firmei sunt mereu în siguranță.

Alege să lucrezi mai eficient, ca să te poți bucura de cea mai prețioasă resursă: timpul. Cu ajutorul noilor tehnologii aplicate prin sisteme de tip ERP compania ta va fi mai bine organizată, iar tu vei putea să realizezi un management cu adevărat performant, pentru work-life balance așa cum îți dorești.

Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă”

Sursa foto fr si main: De la Alexander Supertramp /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri