Este important sa poti penetra imaginea initiala proiectata de angajator si sa vezi in spatele ei, indiferent de gradul in care imaginea initiala deformeaza sau nu imaginea reala.

3. Pune intrebari pertinente. Interviul de selectie nu este unilateral. Nu doar angajatorul face selectia angajatului, ci si angajatul a angajatorului. Pentru aceasta, exista pe durata unui interviu o etapa in care poti si tu pune intrebari persoanei care te intervieveaza. Pregateste de acasa cateva intrebari foarte clare si specifice prin care sa obtii informatii cheie despre job si companie, iar apoi adreseaza-le la interviu. Iar daca nu ti se ofera o astfel de sansa pe durata interviului, creeaza-ti-o singur.

Nu exista metode perfecte sa descoperi angajatorul real. Asta se va intampla odata ce ati inceput colaborarea. Dar exista metode care merita puse in aplicare. Succes!

Un articol de Eduard Ezeanu, Career Coach pentru Career Experts

Sursa: ejobs.ro

Citeste si alte articole pe ejobs.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Pregateste-te pentru provocarile carierei

Lucrezi prea mult?

Foloseste criza in favoarea carierei tale


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri