28 Iulie 2015 publicat în Cariera 30 share-uri

Femei incredibile, antreprenoare cu pofta de succes petrec 4 zile intr-un cadru de poveste si, impreuna, inspirate de 10 mentori-ICONS, gasesc solutii, idei, forta pentru a-si redefini afacerile si visurile.

„In doar cativa ani, in lumea antreprenoriatului a avut loc o revolutie: odata cu efervescenta extraordinara a Social Media, Consumatorul a devenit Comunicator. Consumatorul poate potenta, prin opinii online favorabile, vanzarea unui produs sau, din contra, poate crea probleme serioase de imagine prin referinte negative devenite virale. De aceea, antreprenorul trebuie sa fie prezent in mediul online, sa poarte eficient si cu pricepere Conversatia cu Consumatorul si sa aiba reactii potrivite intr-un mediu care nu poate fi controlat dar poate fi influentat. Cum putem face aceasta, vorbim la camp.” (Victor Kapra)

„Reputatia e cel mai valoros bun al unei companii, o componenta complexa si strategica de management. Ca orice bun de pret reputatia trebuie lasata pe mana expertilor. In cadrul camp-ului vom aprofunda instrumentele de PR si provocarile gestionarii reputatiei unei companii (business propriu). Vom trece prin studii de caz si vom discuta exemple concrete. Vom vorbi din perspectiva expertului, dar si a owner-ului de business. Vom vorbi despre comunicare, dar si despre curaj si inovatie. Vom vorbi despre cum sa iesim in evidenta, cum sa ne remarcam intr-un mod pozitiv, cum sa avem o strategie castigatoare!” ( Monica Jitariuc)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Principiile de bază ale mașinii CNC Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

O vara de neuitat, un start pentru « your biggest dream », locul unde « Pot. Sunt. Stiu ».

Detalii despre agenda evenimentului si inregistrare sunt disponibile pe site-ul NAKED PR (https://smartgirlscamp.nakedpr.ro/).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri