Cu ajutorul hranei Purina ONE poti avea o pisica vizibil mai sanatoasa pe viata. Noutatea pe care o aduce hrana Purina ONE este formula Actilea, ce contine trei imuno-ingrediente (drojdie, prebiotice si antioxidanti).

Cu ajutorul hranei Purina ONE poti avea o pisica vizibil mai sanatoasa pe viata. Noutatea pe care o aduce hrana Purina ONE este formula Actilea, ce contine trei imuno-ingrediente (drojdie, prebiotice si antioxidanti) care sustin un raspuns imunitar corespunzator, o micro flora intestinala echilibrata, protectie împotriva radicalilor liberi si care ajuta la imbunatatirea regenerarii naturale a celulelor pentru a-ti ajuta pisica sa fie sanatoasa atat in prezent, cat si in viitor.

Oferindu-i pisicii tale hrana Purina ONE, ii oferi beneficii vizibile:

- Un apetit crescut. Pisica ta va manca Purina ONE cu un apetit crescut, bucurandu-se de gustul sau delicios.

- Un nivel crescut de energie. Nivelul de energie al pisicii ar trebui sa creasca datorita nutritiei complete, echilibrate si de inalta calitate oferita de Purina ONE.

- Digestie sanatoasa. Purina ONE este o hrana inalt digestibila, care sustine absorbtia inalta a nutrientilor.

- Blana lucioasa, piele si ochi luminosi. Pisica ta va avea blana lucioasa, pielea fina si ochii luminosi datorita surselor de acizi grasi Omega 3 si 6 si a vitaminelor si mineralelor esentiale continute de hrana Purina ONE.

- Raspuns imun pozitiv. Actilea este o formula noua si imbunatatita pentru Purina ONE, special realizata pentru a ajuta la imbunatatirea sanatatii generale a pisicii tale.

Pe parcursul vietii pisicii, nevoile ei nutritionale se vor schimba, de aceea este important sa ii poti oferi o hrana echilibrata, corespunzatoare fiecarui stadiu de viata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

Recomandat pentru tine

De la partenerii noștri

Articole recomandate

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri