Animalutele ne aduc zambetul pe buze si ne fac viata mai frumoasa, mai vesela. Sunt multe animalute care nu au un stapan si sunt dornice sa iubeasca si sa fie iubite. Am pornit asadar pe internet in cautarea animalutelor care doresc sa fie adoptate, iubite si ingrijite.

Noemi, pisicuta neagra lucioasa - Ofer in adoptie pisicuta in varsta de 1 luna, cu alura foarte serioasa, culoare neagra, blanita lucioasa, deparazitata intern si extern, carnet de sanatate la zi, educata la nisip, foarte sociabila, jucausa, sanatoasa, crescuta in casa, Bucuresti.

Pisicuta cu blana lunga, tigrat cu alb - se cauta stapani pentru frumusetea din imaginile de mai jos. Este fetita, are in jur de 2 luni, blanita lunga si acte in regula (carnetel de sanatate). O gasiti pe mail: ralucahoisan@yahoo.com sau pe tel: 0721 163 532.

Un ghemotoc de catel : Catelusa este sanatoasa, mananca cu biberonul odata la 3 ore, s-a ingrasat si piciorul pare ok (a inceput chiar sa mearga acum 2 zile ).Ii cautam o familie iubitoare.Cel mai probabil pitica va fi de talie medie.Catalin Tel : 0724048536 Mail : cataraibuh@yahoo.com

Pisoii buclucasi isi cauta familie! Sunt 5 pisoi (trei fete si doi baieti) care au ramas fara adapost si acum isi cauta o familie unde sa creasca mari si sa se poata juca in voie. Au doua luni, au fost deparazitati intern si extern, urmeaza sa fie vaccinati. Daca doriti sa ii adoptati, ii gasiti la telefon 0767.808.407


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri