Oamenii sangvinicii sunt prietenosi si populari, plini de viata, optimisti, stiind sa se faca ascultati, capriciosi uneori, echilibrati de regula dar cu reactii rapide, spontane. Animalutul de companie care se potriveste unei personalitati sangvinice trebuie sa fie vivace, inteligent, plin de energie si vitalitate, dinamic, puternic si sa nu oboseasca repede.

Animalutul de companie care se potriveste flegmaticilor nu trebuie sa fie nici prea apatic, dar nici prea energic, ci atat cat sa alerge doua trei ture prin parc si apoi sa stea cuminte in banca lui. Ai putea crede ca un motan lenes care doarme toata ziua este animalul potrivit pentru un flegmatic, insa flegmaticul are nevoie de un animal care sa-l antreneze si sa-l umple de viata. O alegere inteleapta pentru un temperament flegmatic o poate reprezenta un animal de companie prietenos si educat, pasnic, cu un nivel energetic mediu si un program fix de mancare, somn si miscare, caruia sa-i placa sa fie ferchezuit si ingrijit.

Rase ideale de caini si pisici: Border Terrier, Bulldog englezesc, Saint-Bernard, Shih Tzu, pisica American Shorthair, pisica Birmaneza, Pisica Ragdoll sau persana


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri