Avocado contine persina, o substanta inofensiva pentru oamenii care nu sufera de alergii insa toxica pentru majoritatea animalelor si mai ales pentru caini. O cantitate mica de aceasta substanta este suficienta pentru a cauza voma si diaree in cazul cainilor.

Avocado contine persina, o substanta inofensiva pentru oamenii care nu sufera de alergii, insa toxica pentru majoritatea animalelor si mai ales pentru caini. O cantitate mica din aceasta substanta este suficienta pentru a cauza voma si diaree in cazul cainilor. Persina se gaseste in frunzele arborelui de avocado, in seminte, in coaja, dar si in fructul de avocado.

Oasele de pui -Chiar daca multe proprietari de caini considera ca, datorita continutului de calciu, oasele sunt benefice pentru sanatatea micilor prieteni, realitatea este cu totul alta. In ceea ce priveste cainii, oasele si in special oasele de pui pot afecta sanatatea sistemului digestiv.

Strugurii si stafidele -Chiar daca nu se stie cu exactitate de ce, consumul de struguri si stafide poate provoca in cazul cainilor cedarea rinichilor. In mod suprinzator, printre primele simptome ale acestei intoxicatii alimentare se numara hiperactivitatea. Imediat dupa aceasta insa, cainele intra intr-o stare de letargie, vomita, devine vlaguit isi pierde apetitul si pofta de viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Imagine interior: exfordy


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri