ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Despre indemnizatia de crestere a copilului

Voteaza
*****Scor: 4.3636363636364 din 22 voturi
 

kmi 22, mersic! M-am interesat de la cineva care tocmai a depus dosarul in urma cu cateva luni si tot asa mi-a spus ca si tine.
  citeaza   raspunde

gabya, am uitat sa iti zic ieri ceva; tre sa duci o copie dupa actele de suspendare si la CASS; si la fel, CASS trebuie sa fie platit la zi; cand depui dosarul de indemnizatie, te verifica daca ai achitat la zi contributia, si cica e posibil sa ai probleme in aprobarea dosarului
  citeaza   raspunde

Multumesc pentru raspuns bau.....dar nu stiam daca mai poate intra in cresterea copilului dupa aproape 5 luni.Are 12 luni lucrate anterior,lucreaza de aproape 12 ani.....dar cu legile din ziua de astazi.......nici nu mai sti incotr-o sa o iei..... .Multumesc inca odata si multi pupici pentru bebici si sa va traiasca !
  citeaza   raspunde

Buna! ei sunt nou pe aici, as avea si eu o intrebare! daca raman gravida inainte sa am cele 12 luni lucrate,doar 6-7, as beneficia si eu de indemnizatie,sau e obligatoriu 12 luni.am auzit ca se poate si mai repede.astept un raspuns. Va multumesc anticipat!
  citeaza   raspunde

buna,numele meu este miha si as avea si eu o problema la care sper sa ma ajutati si pe mine daca fetita mea nu a implinit cei 2 ani si am cel de-al 2-lea copil poate intra sotul in prenatal?
  citeaza   raspunde

buna,numele meu este miha si as avea si eu o problema la care sper sa ma ajutati si pe mine daca fetita mea nu a implinit cei 2 ani si am cel de-al 2-lea copil poate intra sotul in prenatal?
  citeaza   raspunde

Buna,eu sunt noua pe aici,si as avea si eu o intrebare.azi 02.11.2010 am semnat contractul de muncadaca as ramane gravida peste 6 luni +6-7 de sarcina as beneficia de indemnizatie sau trebe sa am 12 luni inainte sa raman gravida.cs am auzit ca 12 luni impreuna.ajutatima va rog.astept raspunsurile voastre.va pup
  citeaza   raspunde

Bun. Am fost n omaj un an de zile, pn la 1martie 2010. Din 25 martie 2010 lucrez cu contract de munc. M-ar interesa dac primesc indemnizatie pt.cretere copil, dac eu nasc n februarie 2011(10-15 februarie).
  citeaza   raspunde

Am si eu o intrebare: daca am terminat facultatea la zi in 2009 si vreau sa ma inscriu anul acesta la master tot la zi, in cazul in care as ramane insarcinata primesc prenatal? Mentionez ca nu am lucrat si nici somaj nu am luat. Va multumesc.
  citeaza   raspunde

Buna ziua! Numele meu este Mihaela si sunt insarcinata in aproape 8 luni, undeva pe la inceputul-mijlocul lunii MAI trebuie sa nasc.Deja mi-am luat prenatal pe toata luna MARTIE,o sa imi i-au pe APRILIE iar in MAI, cand trebuie sa nasc imi raman cele 42 de zile plus inca cateva din prenatal.As vrea sa stiu daca cele 42 de zile poate sa le i-a si sotul meu ca el va intra in CIC,sau trebuie sa le iau eu neaparat? Va face acel curs de puericultura ca sa intre el in CIC. Daca nu poate sa le i-a el cele 42 de zile,in a 43-a zi v-a depune dosarul pt CIC si aici mai este o problema: el are contract pe termen determinat care o sa ii expire pe 20 iunie, ii afecteaza cu ceva? poate intra in CIC daca nu are contract pe termen nederminat?el normal daca nu poate lua cele 42 de zile, va depune dosarul pe 23-24 iunie, atunci cand ii va axpira contractul si se vor duce si cele 42 de zile.....credeti ca e vreo problema? Ma gandesc ca normal si logic nu ar trebui sa il afecteze din moment ce are lucrat 12 luni anterioare nasterii copilului...va rog daca stiti ceva sigur , ajutati-ma cu raspunsuri
  citeaza   raspunde

daca ai pfa s-ar putea sa poti lua dar tre sa te interesezi la casa de pensii (etaj 2 camera 5} si acolo te va indruma.dar tre sa ai nervi tari ca s-ar putea sa ai de umblat asa ca bafta multa
  citeaza   raspunde

buna ziua as dori sa stiu si eu daca pot beneficia de prenatal daca nu lucrez, nu gasim nici eu nici sotul de 6 luni si am o luna decand sunt insarcinata
  citeaza   raspunde

buna am si eu o intrebare stie cineva dak se mai dau ceva bani de la primerie la primul copil?multumesc
  citeaza   raspunde

Buna ziua! Vreau sa va cer parerea, daca se poate, intr-o problema care ma macina, si la care nu am gasit raspunsuri.
Am 24 de ani, am terminat o facultate, momentan am inghetat studiile de master pentru un an de zile, si m-am inscris la cea de-a doua facultate (toate studiile sunt facute la zi) pentru a beneficia de pensia de urmas pana la varsta de 26 de ani.
Vreau sa dau nastere unui copilas, si nimeni nu m-a lamurit daca voi beneficia de indemnizatia pentru cresterea acestuia.
Precizez ca nu am lucrat decat o perioada foarte scurta, fara carte de munca, nu am beneficiat de ajutor de somaj.
As dori sa ma angajez pentru a primi acest ajutor, insa daca fac acest lucru pierd pensia care ma ajuta mult mai mult decat ceea ce ofera statul.
Sunt undeva intre ciocan si nicovala, si nu stiu cum sa ies de aici.
Multumesc anticipat, si Noul An sa va aduca multa fericire, sanatate si iubire!
  citeaza   raspunde

Buna ziua , am si eu cateva intrebari referitoare la acordarea indemnizatiei de crestere a copilului , am 33 ani si pe cartea de munca am lucrati 9 ani si sase luni din data de 5 martie 2012 am fost in somaj timp de 9 luni pana in data de 5 noiembrie 2012, in 10 decembrie 2012 m-am angajat la o firma si am aflat cam de o saptamana ca sunt insarcinata datorita situatiei mele am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns voi benificia de indemnizatia de crestere a copilului ?
  citeaza   raspunde

Am si eu o problema poate puteti sa ma ajutati cu vreun raspuns.Eu sunt insarcinata in 5 luni si jumatate si am lucrat pana la data de 21 iunie 2013 . Ce pot face in continuare pentru a putea beneficia de concediu de crestere mentionez ca nu pot iesi in somaj deoarece imi lipsesc 3 zile sa fac 12 luni
  citeaza   raspunde

Buna seara. Am si eu o intrebare?
Cate luni de munca trebui sa ai pentru a beneficia de indemnizatie?
Eu am 6 luni la locu de munca si vreau sa stiu daca am sa beneficiez de indemnizatie si bebelusu meu are 2 luni aproape. Multumesc
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: