ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Horoscop zilnic: BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Barbatul gemeni femeia taur

Voteaza
*****Scor: 5 din 1 vot
 

www.garbo.ro/comunitate/forum/new_topic/8.html#
  citeaza   raspunde

sfatul lui nea gugal:

Geloasa si posesiva, femeia Taur nu poate tolera neseriozitatea de care da dovada barbatul Gemeni, iar restrictiile impuse de ea nu vor face dect sa-l ndeparteze.

Din punct de vedere erotic, femeia Taur este prea monotona pentru barbatul Gemeni. La rndul lui, barbatul Gemeni nu reuseste sa-i ofere femeii Taur siguranta de care ea are nevoie.

Asadar, barbatul Gemeni si femeia Taur nu sunt compatibili. Rezultatul cel mai probabil este o relatie de scurta durata, destul de nereusita.

  citeaza   raspunde

dar femeia gemeni si barbatul taur?
Chiar astept un raspuns daca se poate
Va multumesc
Va pup:*
  citeaza   raspunde

relatia nu e de lunga durata
  citeaza   raspunde

eu sunt taur si partenerul meu e gemeni,mai am in familie o matusa si un unchi care sunt in aceeasi situatie. eu si partenerul meu avem vreo 2 ani de cand suntem impreuna iar celalalt cuplu vreo 19ani. :) nu cred ca e vb neaparat de zodii,e vb si de ce ne dorim noi si pe cine.Tin sa precizez ca am o relatie destul de solida nu cum prognozeaza "nea gugal". si daca stam sa intram in tainele zodiilor pe care le avem tre sa ne studiem si ascendentii si eu mai stiu ce chestii astrologice... it's complicated....
v-am pupat si succes celorlalte tauroaice cu gemeni
  citeaza   raspunde

Are dreptate nea gugal, am o prietena maritata de 13 ani si ea este taur si el gemeni. Femeia taur este o femeie fara cuvinte.
  citeaza   raspunde

cum adica?
tace mereu?
  citeaza   raspunde

immnu!
tace doar cd nu vorbeste
  citeaza   raspunde

femeia taur e mai maleabila si cand isi doreste ceva obtine
  citeaza   raspunde

Sunt casatorita cu un geaman....o relatie destul de ciudata................destul de greu pt femeia taur care incearca sa pastreze familia unita mai ales ca exista si un copil. Este adevarat ce se spune despre barbatul nascut in zodia gemeni......minicinos,neserios,afemeiat si as putea continua.....
  citeaza   raspunde

Eu sunt taur si sotul meu este gemeni,suntem casatoriti de 25 de ani.Suntem suflete pereche ,ne completam de minune.Barbatul meu geaman nu al alteia este aproape perfect.A fost dragoste la prima vedere!
  citeaza   raspunde

Un barbat geaman devine mincinos si inselator atunci cand nu ii dai libertatea de care are nevoie. Altfel, este un barbat ideal. Greu sa gasesti un barbat care sa se ridice la nivelul unui geaman. Spun asta din proprie experienta. Am o relatie cu un geaman, de aproape doi ani. Este 3 in 1, tot ce iti poti dori de la un barbat gasesti la un geaman. Daca stii cum sa il tratezi.
Eu sunt capricorn.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: