Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Horoscop

Femeia taur si barbatul leu

Intra in contul tau

Username:
 Password:
Am uitat parola    Nu am cont
SAU
Login cu Facebook

Horoscop zilnic: BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

cioca
12 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 19 Iunie 2009, ora 10:45

as vrea sa cunosc si experienta altor femei taur cu barbati leu, deoarece sunt casatorita de 4 ani cu un leu, avem si copii, tin foarte mult la el si chiar vreau sa mearga relatia noastra foarte bine. uneori insa se intampla sa ne blocam sau din contra sa spunem lucruri care nu le gandim si nu le credem, dar ne dorim sa-l doara pe celalalt. Avem mari probleme in relatia de cuplu dar si multe lucruri in comun: ne iubim mult, avem o familie frumoasa, scop unic de a creste frumos copii, si mai mult chiar... amandoi consideram ca suntem alegerea perfecta unul pentru celalalt. Dar oare e asa?

Raporteaza abuz de limbaj
garbo013762
3 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2009, ora 11:00

buna.eu sunt o femeie taur.tocmai s-a pronuntat divortul meu de un barbat capricorn.nu cred ca este importanta zodia.important este sa incercati amandoi sa mearga casnicia.cel mai important este sa comunicati.parerea mea este ca daca va iubiti si credeti ca sunteti facuti unul pt celalalt,atunci merita sa luptati.de obicei leii se cred regii pamantului,dar crede-ma ca barbatii sunt la fel.asculta-i,aproba-i si fa cum vrei tu.la urma urmei,barbatii sunt capul familie,dar sa nu uitam ca femeia este gatul!iar capul intoarce intotdeauna capul unde il indruma gatul.nu iti pune intrebari inutile si nu lasa monotonia sa cuprinda casnicia voastra.bafta

cioca
12 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 10:39

Eu aveam alte asteptari vis-a-vis de casatorie, nu pot zice ca m-a dezamagit sotul meu doar ca speram la o relatie mai sincera, clara si profunda, speram ca o data cu trecerea timpului sa devenim un singur suflet doua trupuri, pe cand ni s-a intamplat invers: ne-am indepartat si am descoperit ca suntem capabili de mai mult rau decat stiam. Intr-un final am realizat ce se intampla si din fericire... destul de devreme.. dar e greu sa ne schimbam, in plus suntem si firi incapatanate..Totusi nu tine de zodie, observ din experienta ta,sper sa ne ajunga viata asta pentru a ne cunoaste si a ne accepta.
multumesc mult pentru sfaturi, cred ca inteleg mai multe acum

pik_nik
15618 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 10:50

nu exista nici o legatura intre viata unui cuplu si combinatia de zodii. uneori ne plictisim si cautam pretexte in diferentele zodiacale, in loc sa ne preocupam IMPREUNA sa prevenim plictiseala. daca va considerati alegerea perfecta, cu scopuri unice, modelarea combinata ar fi mult mai potrivita decat punerea cap la cap a diferentelor zodiacale. o prostie de altfel.

Fosta membra Garbo.ro
Avatarul lui Fosta membra Garbo.ro
8875 mesaje
Oras: Timisoara
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 10:52

mda...da' nu-i mishto cand poti sa dai vina pe zodie ? he...he...

za bitch is back...
garbo170094
1 mesaj
Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 10:00

am fost si eu casatorita cu un leu si a fost groaznic, acum sunt de 9 ani tot cu un leu si mi se pare relatia aproape perfecta, nu stiu daca conteaza zodia mai mult ca educatia

eu_geminy
11815 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 10:35

De la: garbo170094, la data 2010-11-02 10:00:39am fost si eu casatorita cu un leu si a fost groaznic, acum sunt de 9 ani tot cu un leu si mi se pare relatia aproape perfecta, nu stiu daca conteaza zodia mai mult ca educatia

zaaau?!... da'totusi cine te-a oprit sa te mariti cu un om???...:O

"Singuratatea e o tarfa care nu te invinuieste ca esti egoist." (OCTAVIAN PALER - Viata pe un peron)
Good_Boy
74 mesaje
Oras: Iasi
Postat pe: 5 Decembrie 2011, ora 18:57

Relatia unui taur cu un leu nu e la fel de pasionala ca cea dintre un taur si un...scorpion:D

Escorpio
Publicitate
Postat foarte recent

Mergi la: