Sotia nu mai simte atractie fata de mine.

Sa incep cu inceputul, suntem casatoriti de 10 ani avem un copil de 7 jumate, pana sa ne casatorim am fost impreuna 9 ani.Probleme au fost ca si in orice cuplu certuri reprosuri ca pe timpul sarcinii nu am fost destul de apropiat dr ea si dupa nastere ca nu o ajutam cu copilul sa ii faca baita desi eu cand vedeam manutele alea mici imi era frica sa nu cumva sa il strang prea tare(pe amandoi i-am iubit si ii iubesc mai mult decat viata mea), dupa acea a inceput sa ieie antidepresive foarte puternice facand atacuri de panica afand fobie sociala.Sa angajat intr-o fabrica unde printre altele a cu oac un mecanic mai in varsta decat ea cu 13 ani ei incepand sa aiba o relatie zice ea de 6 luni in care spune ca nu sa intamplat nimic doar saruturi.Totul era bine intre noi pana cand am aflat ea si recunoscandu-mi eu am iertat-o si am hotarat sa continuam si sa uitam totul, doar ca dupa o perioada mi-a zis ca nu ma mai iubeste ca inainte si chiar ieri ca nu mai are nici o atractie fata de mine, si ca sta cu mine doar pentru copil.Sunt debusolat o iubesc mult, nu vreau sa ma despart de copil vreau sa fim tpti trei dar nu stiu daca mai pot suporta situatia.Va rog dati-mi niste sfaturi.
garbo_463204
Postat pe 21 Februarie 2017 16:13

'Doar saruturi'?!?
Si asta e ... nimic cind sarutarile alea sint pt. alt barbat decit cel cu care tu esti de atita vreme intr-o casatorie din care a rezultat si un copil?!?!?


Dumnezeule Mare!, asta e adevaratul CANCER al societatzii umane:
...Degradarea bazelor relationale intre parteneri si ... dinamitarea iresponsabila a insesi fundamentelor familiei, din chiar interiorul acesteia!!!...


Omule, esti intr-o cumpana cumplita a vietzii tale...
Si din pacate femeile isi imagineaza stupid si egotic ca numai ele sufera pe lumea asta...


Nu stim care e adevarul adevarat, adica ala vazut si din partea ailalta, a sotiei, ca sa ne putem forma o opinie si eventual sa intelegem ce s-a intimplat.
Desi, daca nici tu nu intelegi, nu stiu cum te-am putea noi ajuta cu sfaturi 'competente' intr-o astfel de incercare teribila pe care eu o inteleg f. bine...


Din pacate esti intr-o situatie de ... viatza si de moarte, cum se spune.
Situatie din care nu poti iesi fara sfaturi adevarate si indrumari competente ale celor apropiati/familie (care cunosc problema si pot fi mai 'detasati') si, mai ales, ale unor psihologi de cuplu, psihoterapeuti sau chiar doctori...


Daca sotia nu mai simte nici un fel de atractie (fizica?) fatza de tine, atunci lucrurile ar putea fi mult mai grave decit crezi tu.

Din experientza mea de-o viatza pot sa te asigur de trei lucruri in situatzia ta concreta de acum;

1. Fie atractia aia primordiala si feromonica de la inceputuri n-a fost in realitate decit strict una pur fizica si care n-ar fi trebuit, doar ea, sa duca la mariaj, fie...
2. Nu v-au legat niciodata in mod real afinitati, preocupari, dorintze si idealuri cu adevarat comune, impartasite de amindoi in chiar anii in care ati stat impreuna inainte de casatorie, fie...
3. O mama care are tupeul si nemernicia (nu 'curajul', asa cum ar spune unele de se auto-intituleaza ... feministe!) de a-si nega intreaga existentza de cuplu si de a arunca in aer o famile intreaga, doar din impulsiuni sexuale, nu e doar inconstienta si iresponsabila, ci chiar...

...CRIMINALA !!!


Acelasi lucru e valabil si in situatia inversa...

P.S. Ideal al fi ca sa reusesti s-o faci sa-si dea seama de gravitatea deciziilor ei si sa revina la sentimente mai bune, cum se spune.
In chiar interesul copilului vostru.


Aici nu mai e vorba doar de voi doi, de faptul ca tu nu-i mai esti 'de ajuns' ei sau de faptul ca sinteti atit de 'subtiri' emotional si caracterial incit nu mai gasiti nici o placere in simplul fapt de a fi impreuna!


Daca nici 'istoria' voastra comuna nu mai e suficienta, atunci chiar ca e cit se poate de grav...
Chiar imi pare rau pt. tine.
Si la fel imi pare rau pt. oricine ajuns in situatzia asta dramatica.
Indiferent de motivatziile care ar duce la asemenea tragedie...
garbo101426
Postat pe 21 Februarie 2017 17:09
Am fost plecat cateva saptamani afara din localitate timp in care ma sunat sa ma intrebe si de 10 ori pe zi ce fac, cum ma simt si vb si cate o ora la tel.la intoarcere dupa 2-3 zile si-a revenit la starea initiala.Ne mai tinem in brate dar rar saruturi doar la plecare si venire in rest cand o intreb cev zice ca o sufoc.Tind sa cred ca nu mai are nici un rost sa ma chinui dar ma gandesc la copil pe care il iubesc nespus, eu il duc la scoala, eu il iau de la scoala dormim amandoi tine foarte mult la mine si nu as vrea sa traiasca cu parinti separati.
garbo_463204
Postat pe 21 Februarie 2017 19:48

Se ... sufoca?!?!


Pai poate are astm, saracutza...


Dai un ... spray Ventolin!


garbo101426
Postat pe 21 Februarie 2017 20:31
Incerc sa o intreb de ce este asa, se enerveaza imi spune sa o las in pace daca nu comunicam nu stiu cum as putea sa rezolvam situatia.Ce am reusit sa scot de la ea este ca nu mai simte ce simtea si ca nu se mai simte atrasa de mine si ca pentru copil ramanem impreuna.Mi-a spus ca are nevoie de o perioada sa fim despartiti sa isi faca ordine in idei.Faptul ca nu imi spune ca vrea divortul si faptul ca are momente cand este draguta cu mine si dupa acea isi revine si no o mai recunosc.Imi tot spune sa nu o mai intreb nimic ca o enerveaza si sa las lucrurile sa decurga de la sine si daca este saai fim inpeuna o sa fim.Pot fi pastilele antidepresive rivotril si inca ceva care le ea si nulte altele pentru tiroid, poate fi faptul ca nu mai are incredete in nici o persoana din jurul ei inclusiv familia, zice ca pe lumea asta este doar ea si copilul.
garbo_463204
Postat pe 22 Februarie 2017 18:47
Este foarte posibil ca starile ei sa fie datorita antidepresivelor. Printre efectele secundare este si incetarea dorintei de sex. Dar.... faptul ca a avut o idila fie si numai emotionala cu colegu' este grav.
Intreab-o direct daca te mai iubeste. Poti sa te separi o perioada sa vezi ce se intampla dar stabiliti clar ca nu va inselati. Este f complicat dar daca o iubesti mult asa cum spui arata-i fara sa te umilesti, fara sa-i cersesti dragoste, ai rabdare. Stiu ca e greu, dar nu prea ai de ales. Succes! Fii tare! Stai de vorba cu un duhovnic bun, fii sincer cu tine.
Ea43
Postat pe 25 Februarie 2017 03:50

Si antidepresivele inhiba sau 'taie elanul' de sex DOAR cu propriul barbat?!?...



In primul rind Rivotrilul NU ESTE antidepresiv si nici pt. tratamentul tiroidei nu este!

Rivotrilul este doar pt. tratamentul ... epilepsiei!


E-adevarat ca la pacientii tratati cu Rivotril poate sa apara depresie, dar aceasta poate fi asociata numai unei afectiuni deja existente!
Iar printre efecte secundare au fost observate si urmatoarele reactii paradoxale:
...excitabilitate, iritabilitate, comportament agresiv, agitatie, nervozitate, comportament ostil, anxietate, tulburari ale somnului, cosmaruri.
Iar la tratamentul de lunga durata sint 'firesti':
...oboseala, somnolenta, letargia, hipotonia musculara, slabiciunea musculara, ametelile, senzatie de cap gol, ataxia, reactiile incetinite, scaderea libidoului si chiar impotentza.


Avind in vedere ce are dpdv medical sotia ta, cu regret trebuie sa-ti spun ca te-ai ales cu inca ... 'un copil' cu si mai mari probleme decit cel normal pe care-l aveti impreuna!
Practic acum trebuie sa fii parinte la doi copii...


Trebuie sa ai mare grija cum procedezi si, chiar daca pare un sacrificiu in raport cu sentimentele tale si viatza voastra de cuplu, va trebui sa incerci sa gasesti calea optima s-o readuci linga tine si familie.

Si, din cite imi dau seama, sa ai mare si permanenta grija de ea.


In stadiul asta este exclus sa va separati.

E periculos pt. amindoi si nu cred ca alt barbat ar fi 'solutia' pt. o femeie cu asemenea probleme. Si nici nu cred ca acesta ar realiza la ce se imhama...


Sanatate, multa putere si rabdare si...
...Doamne-ajuta!
garbo101426
Postat pe 25 Februarie 2017 10:36
Ba nene, voi nu vedeti cum scrie asta? Crezi ca la cat e de analfabet, o sti ce nevoi are o femeie, un om, in general? Asta ca sa nu mai spun ca si ea-i la fel. Sfatul meu?
Sa o ajute, cu toate ca, cel mai mult acum, o ajuta medicul ei curant... daca insa pe sot il depaseste situatia, s-o lase sa-si vada de viata. Poate o ajuta familia ei...
DanielaChiru
Postat pe 25 Februarie 2017 11:11

Daniela, mama, singura ei familie e chiar omu' asta si cu copilu' lor!


Dupa ce ca-s intr-o ditamai ... groapa de potentzial, ii mai bruftuluim si noi acum pe motiv ca sint precum ...sacu' cu peticu'???


Ce Dumnezeu!?!

Da-i si tu un sfat, nu-l baga si mai mult in groapa, ca nu cred ca i-o fi usor...



garbo101426
Postat pe 25 Februarie 2017 11:27
Singura?!? Dumnezeule mare, asa orfana o fi femeia asta familia de origine unde e?
Trist...
DanielaChiru
Postat pe 25 Februarie 2017 18:01
În situația asta s@a ajuns în timp pt ca a-ți permis sa apară intre voi rutina și monotonia.pt cei mai multi căsnicia e o posesie....îmi aparține.voi ați uitat sa va mai acordați atenție, ați uitat k și femeile și bărbații au nevoie de înțelegere, comunicare,sprijin moral în toate problemele lor nu doar în cele ce țin de acel cuplu.intr-o familie trebuie sa existe implicare din ambele părți și eforturi comune,nu se merge acasă doar pt k e locul ala unde te întorci după munca și la sot (ie)și copii ca sunt ai tai.soții și copii trebuie sa primească dragoste,încredere sprijin.....o relație se rupe când sunt aduse doar reproșuri și celalalt e lăsat sa se descurce pe cont propriu.
O alta problema de care ar trebui sa fie conștienți și bărbații!,,,,e ca soția nu e un obiect achiziționat cu un certificat de căsnicie. Dacă aveți același nume în actul de identitate nu înseamnă că va aparține și ca de la ea puteți avea doar pretenții sa facă copii,sa ii educe,sa gătească, sa va ofere un cămin curat și îngrijit. ...La fel ca bărbații și femeile au nevoie de atenție permanenta,de răsfăț, ocrotire,tandrete.astea NU au voie sa dispară nici după 60 de ani de relație altfel se ajunge la MOARTEA PASIUNII.tot ce ii lipsește unui om acasa (femeie sau barbat)va găsi fără sa caute,în alta parte și pt asta NU POATE FI ACUZAT.
Voi bărbații fugiți de responsabilități sub pretexte absurde de genu e asa de mic și nu vreau sa ii fac rău. .....soția mea e bolnava, o las în pace (ce fel de sprijin i-ai oferit pt a o ajuta sa depășească depresia)?de ce a ajuns depresiva?
Acum cauți vinovatul?
Cum le-ai arătat ca ii iubești, prin vorbe?sau și alea sunt prea greu dd spus?
Cat de implicat ești în relația cu copilul?sau tot ce tine de școală, joaca,educație, sănătate și alea-alea sunt doar răspunderea mamei?
TREZITI-VA și bărbații și femeile dacă vreți relații care sa reziste în timp.OAMENII AU NEVOIE PERMANENTA UNII DE ALȚII, nu le întoarceți spatele doar ca aveți un trecut împreună sau ca va apartin
garbo_408196
Postat pe 26 Februarie 2017 07:17
Sunt un pic dur, dar doar o minune ar putea schimba lucrurile în bine. Femeia ta a ieșit o dată şi va mai ieși. Sper să greșesc, dar boală lungă, moarte sigură.
Emil_Telehoi_1
Postat pe 26 Februarie 2017 08:45
Stimate domn,
Situatia este mai mult decat grava.
Daca a avut curajul sa-ti spuna in fata ca nu mai simte atractie, inseamna ca este o femeie cu o hotarare interioara luata.
Ori daca-i asa, roag-o sa-ti puna in discutie PLANUL DIVORTULUI.
In acest caz, alta solutie nu mai exista.
Fiti barbat si demonstreaza ca esti mai puternic decat crede EA ACUM.
Dupa 18 ani, explicati si copilului, ADEVARATELE MOTIVE.
garbo_412695
Postat pe 26 Februarie 2017 10:46
cat dramatism
frate, nu a murit nimeni, ia-o mai usor
MARILENA_25
Postat pe 26 Februarie 2017 12:50
Vrei sa salvezi relatia ta cu ea ? Asta este intrebarea pe care trebuie sa ti-o pui. Daca da atunci ofera-i iubire , recunoaste-ti partea ta de vina si reinodati firul iubirii voastre. Cred ca celalalt i-a oferit atentie . Poti si tu sa faci asta daca o mai iubesti. Pregateste-i o cina romantica si ofera-i atentie si iubire. Crezi ca mai poti sa o cuceresti ? Gandeste-te la ea ca la o femeie . Ea nu este doar mama . Copilul este rodul iubirii voastre. Asta nu este un lucru de neglijat. Sunteti o familie si trebuie sa lupti sa ramaneti o familie. Egoismul nu rezolva nimic niciodata. Nu te gandi doar ce poti obtine gandeste-te ce poti tu oferi. Un divort este mai dureros si nu va rezolva nimic nici pentru voi nici pentru copil. Intrebarea este daca intr-adevar o iubesti . Mult succes indiferent ce vei decide !!!!
matrixbv
Postat pe 28 Februarie 2017 21:12

...Egoismul cui fatza de cine?!?

...Celalalt (amantul adica) i-a oferit ... 'atentie'?!?

...Nu te gandi (sic!) doar ce poti obtine (dintr-un mariaj???) gandeste-te ce poti tu oferi...


In 'contra-partida' laaa ... adulter, nu-i asa?!?

garbo101426
Postat pe 28 Februarie 2017 22:56
De la: garbo_463204, la data 2017-02-21 16:13:05Sa incep cu inceputul, suntem casatoriti de 10 ani avem un copil de 7 jumate, pana sa ne casatorim am fost impreuna 9 ani.Probleme au fost ca si in orice cuplu certuri reprosuri ca pe timpul sarcinii nu am fost destul de apropiat dr ea si dupa nastere ca nu o ajutam cu copilul sa ii faca baita desi eu cand vedeam manutele alea mici imi era frica sa nu cumva sa il strang prea tare(pe amandoi i-am iubit si ii iubesc mai mult decat viata mea), dupa acea a inceput sa ieie antidepresive foarte puternice facand atacuri de panica afand fobie sociala.Sa angajat intr-o fabrica unde printre altele a cu oac un mecanic mai in varsta decat ea cu 13 ani ei incepand sa aiba o relatie zice ea de 6 luni in care spune ca nu sa intamplat nimic doar saruturi.Totul era bine intre noi pana cand am aflat ea si recunoscandu-mi eu am iertat-o si am hotarat sa continuam si sa uitam totul, doar ca dupa o perioada mi-a zis ca nu ma mai iubeste ca inainte si chiar ieri ca nu mai are nici o atractie fata de mine, si ca sta cu mine doar pentru copil.Sunt debusolat o iubesc mult, nu vreau sa ma despart de copil vreau sa fim tpti trei dar nu stiu daca mai pot suporta situatia.Va rog dati-mi niste sfaturi.


Nu stiu care este relatia reala dintre voi , pot doar sa presupun ca ea nu a simtit dragostea de care vorbesti aici , nu a simtit sprijinul tau asa cum era normal atunci cand ii era greu , de aici nu mai este decat un singur pas ca sa cada in bratele ceui ce ii da senzatia ca o intelege....de obicei este un drum fara intoarcere .Daca ea e convinsa ca nu tii la ea nimic nu o va putea face sa isi schimbe parerea
Nu ai ce sa mai faci ...asa cred
cristina5
Postat pe 2 Martie 2017 09:32

Foarte ciudata, total falsa, vadit ipocrita si extrem de periculoasa maniera asta 'duplicitara' prin care apreciem viatza, actiunile si consecintele comportamentale doar in functie de ... sex/feromoni si de catre cine si caror ... cromozomi le apartin comentatorii!


Bref, cind e vorba sa evaluam noi viatza unor alte femei sintem mai mult decit extrem de ingaduitoare (vezi bine 'sarmanele' muieri sint intotdeauna aprioric ... victime!), iar cind in discutie sint barbatii, fatza de acestia manifestam o 'rigoare' apreciativa absolut nerealista si incalificabila tocmai pt. ca in mintea, educatia si 'pattern'-ul nostru carnal, emotional si chiar caracterial, toti acesti barbati de regula sint niste...

...PORCI MISOGINI !!!



In conditiile astea, nu reusesc absolut deloc sa inteleg ratiunea 'feminismului' asta stupid prin care cica ar trebui sa 'luptam' ca sa fim chipurile egale in 'drepturi' tocmai cu bipezii astia testosteronici!

garbo101426
Postat pe 2 Martie 2017 16:24
Du-o D-le la un Duhovnic, cum spunea cineva, poate o spovedeşte el şi uită şi de pastile!
Şi chiar crezi că ăla o sărută doar in dorul lelii când ea umblă şi cu sufletul în Rai şi cu.....ştii mata?
garbo_4047
Postat pe 5 Martie 2017 20:28
Nu stiu daca cineva a sugerat asta deja, dar in cazul meu a dat roade... am apelat la terapie de cuplu si asa am reusit sa imi salvez casnicia. Recomand din inima aceasta tehnica, deoarece va da ocazia sa va deschideti total sufletele si sa va spuneti ofurile sincer, cum poate nu ati avea curajul in alte circumstante. Daca o iubesti, nu te da batut!
garbo_464292
Postat pe 21 Martie 2017 12:19
Ce metoda stupida de a imbrobodi ... crezi ca ofurile nu pot fi spuse unul altuia, fara ajutorul unui terapeut, daca se vrea?! Mai dai si bani pe nimic, practic, mai face si ala un ban exploatand naivitatile unora, care se simt si ei importanti ca au ajuns pe canapea, la terapie de cuplu... Penibil.
iolanda_74
Postat pe 21 Martie 2017 14:07
Singura, unica si cea mai adevarata 'terapie' de cuplu se face...

...DOAR IN CUPLU !

Si asta daca exista onestitate, dorintza de mai bine, bunavointza de a trece IMPREUNA peste toate obstacolele inerente ale vietzii.
Si numai si numai daca pe fiecare dintre parteneri chiar IL DOARE oricit de putzin deee...

...DURERILE CELUILALT !!!

Restul sint povesti de adormit adultii naivi care-si imagineaza ca fericirea se poate cumpara cu banii dati pe la tot felul de ... guru!
garbo101426
Postat pe 21 Martie 2017 19:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Femeia si barbatul 15 De la: moniq_ 19 Mai 2010 16:26
un pic de ajutor 14 De la: koala 19 Noiembrie 2010 22:44
continare la infidelitate 6 De la: ramoclau 11 Februarie 2010 20:22
Povestea mea... 543 De la: byby2 12 Martie 2010 10:53
Sotia nu mai simte atractie fata de mine. 22 De la: garbo_463204 21 Martie 2017 19:14
Setari Cookie-uri