Uneori persoana potrivita o cunoastem prea tarziu ...

Ne cunoastem de cateva luni , am devenit cei mai buni prieteni , desi am simtit din prima o atractie care ne sufoca .
Am evitat-o , am negat-o , am incercat sa ne prefacem ca nu se intampla nimic , am incercat sa rup legatura cu el , dar din pacate sau fericire mediul ne tine legati vrem nu vrem.

Am cazut la un moment dat amandoi in ceea ce nu vroiam nici unul desi ne doream f mult. Ne-am pierdut unul in bratele celuilalt si desi a avut ocazia nu a mers foarte departe si il apreciez enorm pt asta. Pt ca era posibil sa fi regretat ( eu .. )

Am reusit sa rup legatura cu el o perioada scurta , dar el continua sa ma caute. Si cum poti uita o persoana care nu vrea sa te lase s-o uiti ?!


Nu e ceea ce am auzit la altii , nu e vorba de sex , nici de avantaje de pe urma asta , nu e distractie si atat , e altceva.
Si singurul lui pacat este ca a jurat credinta alteia in urma cu 6 ani si singurul meu pacat este ca am fost omul care s-a bagat in ceea ce se spune " si omul sa nu desparta..."


Singurul nostru regret este ca ne-am cunoscut prea tarziu si singura intrebare este daca va fi vreodata al meu fara ca lucrul asta sa ma faca sa ma simt vinovata .


Si sunt sigura ca el e persoana potrivita pt mine si daca maine m-ar intreba cineva ce cred despre sufletul meu pereche , i-as spune ca l-am cunoscut si pierdut deja .
art77
Postat pe 28 Noiembrie 2011 08:34
pentru unii oameni viata este plina de regrete...
Nu inteleg chiar nu au mai ramas barbati liberi ca sa va bagati acolo unde e caldut si pregatit locul?

Da o fi o persoana potrivita pentru tine nici nu se pune la indoiala, si stii de ce? ... pentru ca o alta FEMEIE la facut asa sa fie si acesta este meritul ei si nu al tau. (e foarte grea aceasta munca)
Nu poti fi fericita cu pretul de a neferici pe altcineva.

Sper sa gasesti singura raspuns in aceasta situatie ...
elisavuri
Postat pe 2 Decembrie 2011 10:31
prea tarziu... dar mult mai probabil nu acolo unde ar trebui...
elisavuri
Postat pe 2 Decembrie 2011 10:33
elisa, nu-s cam grele pietrele alea de le tii in brate?
intreb si eu
michelle_
Postat pe 2 Decembrie 2011 11:02
Prea tarziu cred ca putem spune doar cand ne aflam in pragul mortii. Altfel, prea tarziu nu exista.
SAL
Postat pe 2 Decembrie 2011 11:04
*Am reusit sa rup legatura cu el o perioada scurta , dar el continua sa ma caute. Si cum poti uita o persoana care nu vrea sa te lase s-o uiti ?! *



Nu poti.

Se spune ca uitarea e o dulce mangaiere.
Pe care el nu ti-o ofera.

Ca nu poate, ca nu vrea, nu-l intereseaza sau nu considera corecta aceasta alinare pe care tu ti-o doresti, pur si simplu nu o face.

O vad ca pe o problema de acceptare.
Nu-si intelege ori nu-si traieste prezentul si neaga barierele pe care le ridici tu.

E in faza de denial.
Inutila in esenta (odata ce ai depasit-o), dar mult mai linistita decat cea care urmeaza.

Acum, acel *prea tarziu* e discutabil.
E prea tarziu pentru ca el deja e casatorit sau e prea tarziu pentru ca la tine s-a domolit focul?

nathalie
Postat pe 2 Decembrie 2011 13:43
De la: SAL, la data 2011-12-02 11:04:29Prea tarziu cred ca putem spune doar cand ne aflam in pragul mortii. Altfel, prea tarziu nu exista.
garbo134945
Postat pe 3 Decembrie 2011 05:57
e greu de ales, intre dragoste adevarata si vinovatie. ar fi bine de stiut daca si el simte acelasi lucru. nu stiu, decizia iti apartine, bafta
MARILENA_25
Postat pe 3 Decembrie 2011 08:25
Buna,

Exact asa mi s-a intamplat si mie
Ma face fericita chiar daca in viata lui e altcineva, ma simt iubita asa cum nu am fost niciodata
Daca tu simti ca vrei sa fi cu el, de ce nu o faci....eu cred ca dragostea nu are bariere, sa lasam pe cei care arunca cu pietre...pentru ca nu traiesc ei in povestea ta...doar D-zeu ne va pedepsi...
Tu fa ce simti...si eu ...mi-a luat mult sa ma hotarasc sa fiu cu el desi era casatorit...dar dragostea lui pe care mi-a demonstrat-o cu adevarat...acum traiesc o poveste de iubire ff frumoasa...
crysstynna
Postat pe 3 Decembrie 2011 08:48
elisa , daca locul ala ar fi fost atat de ,, caldut si pregatit" el nu ar fi fost in cautarea a altceva .

,, Nu poti fi fericita cu pretul de a neferici pe altcineva."

doamnelor ( de obicei sotii inselate ) v-ati gandit vreodata , inainte de a ,, arunca " un astfel de enunt ca vi se potriveste si voua ? ca nu-ti poti cladi fericirea ,,conjugala" pe nefericirea sotului tinut langa voi doar pentru ca ( asa ganditi voi ) aveti acest drept dat de bucatica aceea de hartie roz bon - bon aruncata undeva , intr-un sertar al bibliotecii ?
cand veti intelege ca o casnicie / familie nu inseamna nici acel ,,da" spus in fata ofiterului starii civile , nici acel ritual ( destul de costisitor , de altfel ) facut de un OM , ci o comuniune de idei , stari , sentimente ?
stiu ca multi vor crede ca aprob amantele ... nici nu le aprob , nici nu le dezaprob ,fiecare are dreptul sa aleaga cum isi traieste viata si fiecare isi plateste pacatele .dar mi se pare absurda abordarea unui subiect atat de complicat si delicat doar dintrun singur punct de vedere .
perce1
Postat pe 3 Decembrie 2011 09:06
elisa, omul nu poate apartine nimanui, nu este un bun pe care sa-l negociezi la talcioc. insa, vezi tu, el se inscrie unui bizar paradox: in sufletul lui, in fiinta lui tinde spre ceva sau cineva, fiindca prin structura lui psiho-emotionala simte nevoia de a se dedica. e o taina a inefabilului uman.

intrebi daca va fi al tau vreodata... probabil in sufletul lui, in fiinta lui de om care-si intuieste un sens in viata asta, este al tau. dar va trebui sa te multumesti doar cu mangaierea ca el, oriunde ar fi in lumea asta, te poarta in el, ca pe un reper devenit imuabil. pana la urma iubirea works in mysterious ways, fie ca esti langa omul iubit, fie ca nu.

insa de ce un om alege sa fie cu cineva pe care nu iubeste, imbratisand astfel o suferinta data de separarea de cel drag, asta tine doar de economia personala. you never know.

unii se multumesc sa fie iubiti si sa iubeasca fara a putea consuma intr-un fel relatia asta, iar altii prefera sa puna capat. pt ca e prea dureros sa stii ca nu-l poti avea pe celalalt.
maya_n
Postat pe 3 Decembrie 2011 09:26
maya, cred ca exista o poveste care te-a inspirat, o poveste pe viata si pe moarte

inegalabilul Paler spunea ca "nu exista indatorire pe care s-o subestimam mai mult, decat aceea de a fi fericiti"
dar ce spunea Paler, e o poveste veche aici, pe garbo...
michelle_
Postat pe 3 Decembrie 2011 10:21
da, michelle... dar ramane "trendy"... ;)
:)
eu_geminy
Postat pe 3 Decembrie 2011 10:23
eh...ge, se stie bine pasiunea mea pentru Paler, si nu numai

pe garbo, mai nou, e trendy flendy sa arunci cu pietre, dar si asta e unul din imuabilele drepturi a inefabilului uman
michelle_
Postat pe 3 Decembrie 2011 10:29
michelle, stii ca si mie imi place enorm Paler...

cat despre aluzia aruncatului cu pietre, sau alte mizerii... daca te referi la mine, e trendy-flendy poate sa si te faci ca nu distingi cine o face primul... si cine se apara, fiindca tot un drept e si asta.

nu sunt adeptul indemnului biblic al "intoarcerii celuilalt obraz", daca cineva incearca sa mature cu mine pe jos.
eu_geminy
Postat pe 3 Decembrie 2011 10:33
aaauuuu...nu la tine ma refeream cu aruncatul pietrelor
ma gandeam la maniera personala a unor doamne garbo, de a infiera cu manie proletara tot ce nu se inscrie in parametrii "legali", stampilati de primarele care este el, deh

si abia acum imi dau seama ca intr-adevar, si tie iti place Paler...dar cui nu-i place?
bine, sunt unii care aleg cate un citat de-al lui, si-l poarta ca pe un rapel...nu ca ar intelege ceva din ce inseamna el, you know what I mean...
michelle_
Postat pe 3 Decembrie 2011 10:40
nu esti singurul care si-a ales un citat din Paler, remember?
michelle_
Postat pe 3 Decembrie 2011 10:46
n-am spus asta... deci nici nu ma indoiesc... :)
eu_geminy
Postat pe 3 Decembrie 2011 10:48
da, michelle, ai intuit bine, exista o poveste... si nu doar una. hm!
ideea e ca, atunci cand traversezi niste experiente, experiente pe care le asculti cu reverenta spre a le intelege bine rostul, ca si cum ai sta cu urechea lipita de usa (numai ca de data asta usa e cea care da inspre constiinta proprie ce a filtrat si decantat toata povestea metodic), ajungi sa ai o perspectiva si o intelegere (asadar o gestionare) personale asupra modului in care te raportezi la viata, oameni si tine insuti/insati.
insa, daca e sa vorbim despre iubire, atat cat ne pricepem si suntem capabili a o intelege, nu exista retete. exista numai sufletul nostru implicat si, in consecinta, dezbracat de orice invelisuri pacalitoare. caci are iubirea o intreaga metodologie de a te `supune` (dulce supunere! sic!), incat te gasesti deodata pur, dar puternic in fata unei provocari inegalabile.

a cere sfaturi cum sa te porti in iubire, e pur si simplu inutil si ineficient, fiindca fiecare o traieste individual. si, oricat de `umil` (nimeni nu se umileste cand iubeste! iubeste, si asta spune tot!) ar parea cineva in fata unei asemenea situatii, e intotdeauna maret, pt ca numai un om sincer, care se ia la tranta cu sine insusi, fara acele ingrediente care-i formeaza carapacea necesara uneori (gen vanitate, orgoliu etc), un om dezbracat de tot ceea ce-l face individ social, inscris intr-un cerc vicios al prejudecatilor, poate trai o experienta absolut uluitoare, ce-i poate trasa propriul destin.
maya_n
Postat pe 3 Decembrie 2011 15:23

cate cuvinte de lauda am primit, toate pietrele le tin pentru mine
V-as vedea pe voi in locul la celei care e acasa si crede ca are un sot care o iubeste si fidel, ca daca e atat de rau ACASA nu ar sta la fundul ei.
...dar de mult ar lasa si si-ar cauta linistea si fericirea in "DRAGOSTEA CEA TARZIE".

... poate domnul a intrat in varsta 40-45 ani si ca vrea sa-si demonstreze ca a mai ramas ceva din barbatul de altadata ... mai trec vreo cativa ani si daca nu se intampla ca el sa plece de langa "rau" tu ce vei face?... plange ca si altele ca cel mai greu este atunci ca sarbatorile le petreci de una singura.
Daca iti convine sa fii nr.2 de ce nu traieste-ti povestea, sentimentele si dragostea acum.

Mama ei de vina las-o nu mai umbla la ea ca incurca tare
Succes!
elisavuri
Postat pe 3 Decembrie 2011 16:17
Draga mea, casatoria nu este un contract pe viata... Certificatul de casatorie nu este un contract de vanzare-cumparare...Singuri ne nastem si singuri murim. In aceasta viata doar relationam, ne intersectam pentru a experimenta impreuna. Fa ce simte fiinta ta. Lasa bruiajul mintii... Lasa etichetele...nimic nu este intamplator in aceasta viata...
garbo025625
Postat pe 3 Decembrie 2011 16:30
elisa, am fost in locul celei de-acasa, si singurul meu regret este ca pt ex, femeia aia nu a fost o mare iubire, ci doar o aventura, o eroare
viata e plina de nuante, nu doar alb si negru, si nici facuta nu e doar din sarbatori
deci, pass...

maya, corect! iar eu niciodata, dar niciodata, nu am pus muraturi si nici zacusca n-am facut
sa fii bine, fetita mea!
michelle_
Postat pe 3 Decembrie 2011 16:38
si crezi ca sotia care-si petrece singura in doi sarbatorile e mai fericita ? te-ai gandit vreodata ca atunci cand vine acasa nu vine la tine , ci pur si simplu se intoarce in locul unde are domiciliul ? te-ai gandit vreodata ca atunci cand se uita la tine , privirea lui ,,trece" prin tine , vazand-o pe ,,ea" ? te-ai gandit vreodata ca , poate nu divorteaza pentru ca este incorsetat de aceeasi mentalitate ca a ta , sau pentru ca nu vrea sa le produca suferinta copiilor , sai i-e teama de gura lumii sau ........... din o mie de alte motive care nu au nimic de a face cu iubirea ( sau lipsa acesteia ) pentru tine ?intre amanta care nu il are fizic langa ea dar care are intreg sufletul lui alaturi de al ei si sotia langa care e doar o prezenta fizica , la fel ca si aragazul sau dulapul , care crezi ca e mai fericita ? eu iti pot spune cu siguranta ca pentru o astfel de sotie e cumplit de dureros , zilnic , dar mai ales de sarbatori .
perce1
Postat pe 3 Decembrie 2011 16:45
De la: perce1, la data 2011-12-03 16:45:09si crezi ca sotia care-si petrece singura in doi sarbatorile e mai fericita ? te-ai gandit vreodata ca atunci cand vine acasa nu vine la tine , ci pur si simplu se intoarce in locul unde are domiciliul ? te-ai gandit vreodata ca atunci cand se uita la tine , privirea lui ,,trece" prin tine , vazand-o pe ,,ea" ? te-ai gandit vreodata ca , poate nu divorteaza pentru ca este incorsetat de aceeasi mentalitate ca a ta , sau pentru ca nu vrea sa le produca suferinta copiilor , sai i-e teama de gura lumii sau ........... din o mie de alte motive care nu au nimic de a face cu iubirea ( sau lipsa acesteia ) pentru tine ?intre amanta care nu il are fizic langa ea dar care are intreg sufletul lui alaturi de al ei si sotia langa care e doar o prezenta fizica , la fel ca si aragazul sau dulapul , care crezi ca e mai fericita ? eu iti pot spune cu siguranta ca pentru o astfel de sotie e cumplit de dureros ,
zilnic , dar mai ales de sarbatori .



acea sotie alege singura sa traiasca acea singuratate in doi pentru ca e prea lasa ca sa recunoasca ceea ce este evident ,,,,,,,,,vraja s-a dus ,focul s-a stins si ea ramane sa si planga singura de mila, sa blesteme nemernicia celor doi ,sa si caute scuze pentru ce a facut sau nu a facut la timp ...Simte ca femeia din ea e muribunda dar cine sa i auda gemetele !?! sau poate nici nu mai simte ,poate ca in mintea ei crede ca e de datoria ei sa fie de piatra si sa duca in spate greutatea de a sti ca acela pe care l numeste sotul ei este doar colegul de camera ,Crede ca e o mandrie sa tii cu dintii de o casnicie care arata ca un gunoi ascuns sub covor !!! sau si mai grav ...nu mai crede si nu mai simte nimic ,este doar gospodina desavarsita, mama desavarsita ,sotie desavarsita ,,,,,,si uita sa fie femeia desavarsita
PENTRU CA DACA NU AR UITA AR FI IMPOSIBIL SA NU VADA ,SA NU SIMTA CA OMUL PE CARE L NUMESTE SOT NU MAI E DECAT CU NUMELE PREZENT IN ACEA FAMILIE .


.
garbo002010
Postat pe 3 Decembrie 2011 17:24
michelle_ si perce1 imi dati cumva o lectie de viata?
s-au va justificati?
O sotie stie cum sa-si tina un barbat care merita alaturi.

Prima sotie atrage susscesul in viata barbatului, a doua sotie insa este atrasa de acest succes.
elisavuri
Postat pe 3 Decembrie 2011 18:23
De la: perce1, la data 2011-12-03 16:45:09si crezi ca sotia care-si petrece singura in doi sarbatorile e mai fericita ? te-ai gandit vreodata ca atunci cand vine acasa nu vine la tine , ci pur si simplu se intoarce in locul unde are domiciliul ? te-ai gandit vreodata ca atunci cand se uita la tine , privirea lui ,,trece" prin tine , vazand-o pe ,,ea" ? te-ai gandit vreodata ca , poate nu divorteaza pentru ca este incorsetat de aceeasi mentalitate ca a ta , sau pentru ca nu vrea sa le produca suferinta copiilor , sai i-e teama de gura lumii sau ........... din o mie de alte motive care nu au nimic de a face cu iubirea ( sau lipsa acesteia ) pentru tine ?intre amanta care nu il are fizic langa ea dar care are intreg sufletul lui alaturi de al ei si sotia langa care e doar o prezenta fizica , la fel ca si aragazul sau dulapul , care crezi ca e mai fericita ? eu iti pot spune cu siguranta ca pentru o astfel de sotie e cumplit de dureros , zilnic , dar mai ales de sarbatori .



mama lor de cutume si sarbatori!!!....dar ce treaba are lumea?traiesti cu ea si pentru ea?alte argumente nu gasesti?
ratuscaceaurata
Postat pe 3 Decembrie 2011 18:46
De la: elisavuri, la data 2011-12-03 18:23:36michelle_ si perce1 imi dati cumva o lectie de viata?
s-au va justificati?
O sotie stie cum sa-si tina un barbat care merita alaturi.

Prima sotie atrage susscesul in viata barbatului, a doua sotie insa este atrasa de acest succes.



,,sau "( conjunctie disjunctiva ) si nu ,,s-au " ( in acest caz nu are valoare de verb) !!

,,Prima sotie atrage susscesul in viata barbatului"..aici e posibil sa ai dreptate dar doar partial . cat despre asta : ,, a doua sotie insa este atrasa de acest succes." tin sa precizez ca nimeni nu ar trebui sa fie atras de succesul altcuiva , nu generaliza ..mai sunt unele care fac cariera , bani , prestigiul chiar prin ele si nu prin altcineva .
reyya
Postat pe 3 Decembrie 2011 19:04
2010 , ai perfecta dreptate . din pacate unii ( barbati sau femei , nu are importanta ) invata lectia asta prea tarziu . ce sa-i faci , uneori pentru a face un pas inainte iti trebuie un sut zdravan in ......... spate .
elisa , nu-ti dau nici lectii de viata ( astfel de lectii le da fiecaruia viata insasi , cine vrea invata , cine nu , nu ) nici nu incerc sa ma justific ( pentru ce ar trebui sa o fac , pentru ca am fost o astfel de sotie ? ) pur si simplu , asa cum ti-ai exprimat tu parerea , asa mi-am exprimat-o si eu ca nu suntem de acord cu parerea celeilate , asta e alta poveste . totusi , schimbul de mesaje dintre noi a pornit de la acel enunt ,, nu-ti poti cladi fericirea pe nefericirea altora " ( intre noi fie vorba , habar nu ai care ese adevaratul inteles al acestor cuvnte ) si de la intrebarea mea : crezi ca se aplica doar amantei si sotului infidel , sau si sotiei care se incapataneaza sa-l tina langa ea , chiar constiena fiind ca , vorba lui 2010 , cei doi nu mai sunt decat colocatari ? de ce nu-mi raspunzi la intrebare ? nu stii raspunsul , nu-ti convine sa raspunzi sau nu ai un slogan pregatit ?
perce1
Postat pe 3 Decembrie 2011 19:45
madame elisa, in general eu nu ma justifc, in particular, nici atat, si in niciun caz unor ilustrii necunoscuti de pe garbo
cat priveste remarca cu aroma de panseu, ca "o sotie stie cum sa-si tina un barbat care merita alaturi", da-mi voie sa ma indoiesc
pentru ca un barbat nu se "tine"...nici alaturi si nici in lesa, e o persoana de sine statatoare, capabil sa ia decizii, fie ele si eronate. un barbat nu e un accesoriu legat de piciorul patului conjugal, en passant fie spus
repet, viata e plina de nuante, chiar daca nuantele astea nu sunt la indemana oricui, e doar o chestie de perceptie, sau de finete, poti alege ce iti place
cat priveste "succesurile"...am sa spun si eu asemenea unui personaj a Ilenei Vulpescu:
"unii conjuga viata cu verbul a fi iar altii cu a avea"

si nu te obosi sa-mi raspunzi, sunt cam ocupata acum
michelle_
Postat pe 3 Decembrie 2011 19:48
De la: elisavuri, la data 2011-12-03 16:17:57
cate cuvinte de lauda am primit, toate pietrele le tin pentru mine
V-as vedea pe voi in locul la celei care e acasa si crede ca are un sot care o iubeste si fidel, ca daca e atat de rau ACASA nu ar sta la fundul ei.
...dar de mult ar lasa si si-ar cauta linistea si fericirea in "DRAGOSTEA CEA TARZIE".

... poate domnul a intrat in varsta 40-45 ani si ca vrea sa-si demonstreze ca a mai ramas ceva din barbatul de altadata ... mai trec vreo cativa ani si daca nu se intampla ca el sa plece de langa "rau" tu ce vei face?... plange ca si altele ca cel mai greu este atunci ca sarbatorile le petreci de una singura.
Daca iti convine sa fii nr.2 de ce nu traieste-ti povestea, sentimentele si dragostea acum.

Mama ei de vina las-o nu mai umbla la ea ca incurca tare
Succes!


mey elisavuri...
eu prostii am ales sa fac toata viata.
si prostii nu din punctul tau de vedere, ci dintr-al meu... fiindca am o imagine foarte exacta despre ceea ce inseamna prostie (ma refer la a face, dar nu numai) si ce nu.
si nu regret nimic din ce-am facut.
dar am avut doua principii.
ti le-as explica, dar ar fi de neinteles pentru tine....:P

iar daca pomenesti de sarbatorile petrecute de una singura, e posibil ca tu sa nu fi fost nici macar nr. 2...

esti sigura ca vina e numai la altii?...:P
:))
eu_geminy
Postat pe 3 Decembrie 2011 20:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
De ce oare mamele nu isi invata fetele cum sa isi aleaga partenerii 59 De la: chanty 28 Iulie 2011 13:05
Infidelitatea e ceva stupid sau casatoria e ceva stupid? 84 De la: Ciresica 29 Septembrie 2009 06:28
ce parere aveti despre emigrare in canada ? 30 De la: garbo_489443 17 Mai 2018 11:03
Se da la sotul meu 21 De la: garbo_1663 19 Mai 2012 20:02
daca recunoastem ca inselam 46 De la: thomas_andersro 13 Februarie 2014 16:08
Setari Cookie-uri