Un barbat bun, o femeie buna... Ce inseamna sa fii un om bun astazi? Sunt teme de gandire pe care rareori ni le dam...

Ce este unic, in legatura cu bunatatea masculina, in comparatie cu bunatatea umana universala?

“Misiunea mea fost mereu aceea de a lansa o discutie despre ce inseamna sa fii un tata bun, un sot, un fiu, un muncitor si un barbat. As spune ca a fi un tata bun si un sot bun este cumva diferit fata de a fi o buna mama si sotie. Desigur a fi un bun parinte si un sot bun, are elemente universale, dar intr-o lume in care suntem indopati cu articole de genul <<Sfarsitul barbatului>>, tatii trebuie sa faca fata unei provocari diferite fata de cele carora trebuie sa le faca fata femeile, intr-o lume in care sunt foarte tare influentate de revolutia feminista.

Astfel, ca soti, fie ca suntem gay sau hetero, rolul nostru de barbati este diferit de cel al femeii, care la randul ei incearca sa is idea seama ce inseamna sa fii o sotie buna, o femeie buna”, scrie Tom Matlack, editorialistul de la site-ul "barbatilor buni" si liderul acestui proiect nascut din necesitatea oamenilor, barbati si femei de a-si redefini identitatea, intr-o lume cu valori noi.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Caria dentară – ce este și cum se tratează Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

In ceea ce ma priveste, drumul meu in incercarea de a defini si redefini bunatatea, a fost si o incercare legata de identitatea mea de barbat. Am facut greseli imense caracteristice barbatilor. Si am cautat un sfat, consiliere si inspiratie din partea barbatilor care s-au aflat in situatii similare si astfel am gasit drumul catre o viata mai buna.

In cazul meu a insemnat sa devin cumpatat , fiind implicat in viata copiilor mei cat de mult am putut ca tata divortat, in ciuda legilor de divort nedrepte. In final m-am recasatorit si am invatat cum sa iubesc si sa ma las iubit intr-un mod onest si intim”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri