5 Martie 2013 publicat în Shopping 2 share-uri

Noua colectie Furla pentru primavara/vara 2013 are, ca sursa de inspiratie pentru eleganta, formele si culorile folosite, lumina, care capteaza esenta lucrurilor, surprinde atmosfera si comunica emotiile.

Alternantele de lumini si umbre sunt surprinse in sculpturile si pielea perforata, dar si in imprimeurile tridimensionale sau contrastele de alb si negru. Apusul soarelui inspira catre o paleta orbitoare de verde, smarald, oliv si lime.

Comunicat de presa

FURLA, renumitul brand international de genti care interpreteaza de peste 80 de ani stilul italian intr-o maniera contemporana si creativa, va invita, incepand de astazi, 4 martie, in magazinul din Calea Victoriei sa descoperiti noua colectie primavara/vara 2013.

La o intensitate maxima, lumina transforma totul ca intr-o imagine supraexpusa si hiper-realista, iar culorile devin bogate: papaya, lime, turcoaz sau albastru oceanic, folosite pe un fundal alb pentru un sezon plin de viata si energie.

Cu ocazia lansarii noii colectii, Furla va oferi pentru iubitoarele brand-ului un nou serviciu de livrare la nivel national, gratuit, la orice comanda mai mare de 500 Ron, exceptie facând perioada reducerilor. Lansarea comenzilor poate fi facuta telefonic, la numarul 021.312.26.07 sau prin e-mail, la adresa office@psf.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Despre FURLA

Prima colectie de genti si accesorii FURLA a debutat rasunator la sfârsitul anilor ‘70. Avangardiste datorita materialelor folosite precum pielea, nailon sau cauciuc modelele unicat se datoreaza viziunii designerului Aldo Furlanetto. De o eleganta atemporala, productia anuala depaseste 1 milion de genti distribuite in cele 319 magazine din lume, in peste 73 de tari, pozitionate in cele mai importante locatii internationale, din Kazakistan pâna in Japan, din Brazilia pâna in Korea.

De-a lungul anilor, FURLA a deschis magazine pe cele mai cunoscute strazi ale principalelor orase din intreaga lume, precum Rue Saint-Honorè din Paris, Via Condotti la Roma si Ginza-Tokyo. Primul magazin a fost deschis in Bologna, fiind urmat apoi Roma, Paris si renumita Madison Avenue din New York. In România, FURLA a deschis primul magazin in anul 2005, pe Calea Victoriei in Bucuresti.

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari

VEZI GALERIA FOTO:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri