14 Aprilie 2014 publicat în Sanatate 33 share-uri

Descopera tratamentul miraculos cu aloe, miere si alcool, conceput dupa reteta originala a calugarului Romano Romano Zago. Are un puternic efect detoxifiant si de intarire a sistemului imunitar, existand chiar cazuri in care a favorizat vindecarea unor boli grave precum cancerul!

PREPARARE:

Foto: Aloe arborescens, Shutterstock

Calugarul Romano ne sfatuieste sa indepartam bine praful de pe frunze (il stergem cu o carpa) si sa indepartam spinii plantei, fara a indeparta si coaja de pe frunze. Romano insista asupra unui aspect: planta trebuie sa fie crescuta intr-un mediu natural si atinga maturitatea, avand peste 5-6 ani. Frunzele de aloe se maruntesc apoi, taindu-se in bucati mici. Peste ele se adauga mierea si alcoolul, toate ingredientele mixandu-se bine cu ajutorul unui blender (nu mult, timp de 2-3 minute) pana cand se obtine o pasta de consistenta vascoasa.

Pasta poate fi pastrata in frigider intr-un recipient inchis ermetic, neaparat de sticla de culoare inchisa sau chiar lasata afara, intr-un loc mai intunecos si racoros, dupa cum preferati. Siropul are o culoare verzuie si nu trebuie filtrat sau incalzit. Agitati recipientul inainte de a-l consuma.

CUM SE CONSUMA

Calugarul Romano ne recomanda si cum sa intrebuintam preparatul miraculos. Trebuie luata o lingura mare din aceasta pasta de 3 ori pe zi – dimineata, la pranz si seara, cu un sfert de ora inainte de masa (cu 15 minute inainte de micul dejun, cu 15 minute inainte de pranz, cu 15 minute inainte de cina). Cura trebuie sa dureze timp de 10 zile, iar daca rezultatele nu sunt satisfacatoare si boala nu cedeaza, se mai poate repeta tratamentul a cate 10 zile de pana la 4 ori.

Asadar, se consuma:

  • o lingura mare din acest preparat, de 3 ori pe zi, cu 15 minute inainte de masa
  • tratamentul se urmeaza timp de 10 zile

Mare atentie! Este important sa faceti teste medicale inainte si dupa tratament pentru a verifica daca boala inca progreseaza si ce efect are tratamentul asupra ei, ne sfatuieste calugarul… Nu va culcati pe o ureche nici daca va simtiti bine. Nu va jucati cu boala, viata si organismul vostru. In foarte multe dintre cazuri, in urma tratamentului se observa o senzatie de bine si o imbunatatire a starii de sanatate a persoanei bolnave, insa acest lucru nu inseamna ca boala s-a si vindecat. In cartea sa, parintele Zago mentioneaza cazul unei persoane care a simtit ca s-a vindecat, a neglijat controlul medical fiindca se simtea bine si, drept consecinta, a murit. Ascultati deci sfatul calugarului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri