Al tau cum este? Afla daca partenerul tau de viata poate fi inclus in vreuna din cele cinci categorii de parteneri dificili semnalate de renumitul psiholog Earl Henslin.

Iubitul melancolic

Iubitul melancolic pare in permanenta abatut, ingandurat, preocupat de ceva anume. Are o gandire negativa si tendinte spre depresie, totul fiind negru, imposibil si intunecat pentru el. Face ce face si gaseste intotdeauna defectele, punctele slabe si aspectele negative ale unei chestiuni. Percepe iubirea ca pe un lucru extrem de dificil, o adevarata incercare care nu il poate duce catre ceva bun. Fizic vorbind, acesti parteneri nu par a fi capabili sa experimenteze bucuria. Pesimisti si negativisti pana in varful degetelor, au tendinta de a acapara si consuma toata energia pozitiva a partenerilor. Cu un astfel de partener trebuie sa te porti cu grija pentru ca poate deveni depresiv cronic. Asigura-te ca nu se simte singur, insa nu incerca exagerat sa ii starnesti buna dispozitie. Este indicata si miscarea fizica pentru sporirea nivelului de energie, dar si un regim alimentar sanatos, bogat in vitamine si minerale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Iubitul manios

Iubitul agitat manifesta tendinte spre agresivitate si pare a fi genul care se irita si se enerveaza din orice. Se supara des, din motive banale si ridicole, iar supararea lui poate trece repede in manie. Se calmeaza cu dificultate. Poate fi destul de greu sa ai un astfel de partener. Te poti simti inconfortabil langa un partener pe care trebuie sa il tratezi intotdeauna cu manusi de teama de a nu-l supara sau mania. In cartea sa, psihologul Earl Henslin, afirma ca multi dintre abuzatorii domestici debuteaza drept iubiti agitati, ajungand ca in timp sa-si alimenteze mania si chiar sa devina periculosi. Daca partenerul tau prezinta aceste tendinte, Earl te sfatuieste sa dai atentie modalitatilor prin care acesta se calmeaza si sa incurajezi terapia daca este cazul. Este la fel de important sa te protejezi si pe tine si starea ta psihica si sa gasesti metoda potrivita de a elimina stresul.

Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri