Al tau cum este? Afla daca partenerul tau de viata poate fi inclus in vreuna din cele cinci categorii de parteneri dificili semnalate de renumitul psiholog Earl Henslin.

Iubitul anxios

“Oamenii devin iubiti anxiosi intr-una din aceste doua modalitati: fie au fost raniti sau traumatizati in trecut, fie au fost nascuti cu un creier predispus catre anxietate”, afirma Earl in cartea “This is your brain in love”. Pentru iubitul anxios, lumea din jur este lipsita de valoare, iar iubirea o piatra de incercare. Este de asemenea inspaimantat de ideea de a nu se indragosti caci percepe iubirea ca pe un experiment dificil si primejdios. Nu are o stima de sine foarte inalta si intr-o relatie are tendinta de a se simti nesigur pe sine, putand rani pe celalalt cu usurinta din aceasta cauza. Actul sexual poate fi un medicament pentru acesti parteneri, mai adauga psihologul. Contactul fizic si atingerile fizice ii calmeaza si le infraneaza din tendinta de a se ingrijora si de a se gandi la temerile lor

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri