10 Iunie 2016 publicat în Noutati 91 share-uri

Vrei sa incerci o noua modalitate de a te mentine in forma si de a-ti lucra toate grupele de muschi? Vertical Fit Studio, cel mai nou centru de fitness, aduce in Romania conceptul de vertical fitness. Incepand din 10 iunie 2016 vei avea ocazia sa testezi o noua dimensiune a exercitiilor fizice, la bara, de la cel mai renumit instructor de pole fitness, Nadia Budurusi.

Comunicat de presa

Ce inseamna pole fitness sau vertical fitness?

Cunoscut la nivel international drept sportul preferat de cele mai cunoscute vedete, fitness-ul vertical este o modalitate excelenta de a-ti depasi limitele in ceea ce priveste un antrenament clasic la sala, dar in acelasi timp un motiv in plus de a te relaxa.

Durata unei sesiuni de antrenament este de 60 de minute, dintre care 30 de minute se lucreaza la bara, restul timpului fiind alocat exercitiilor de stretching. In acest timp, vor fi lucrate intr-un mod armonios toate grupele de muschi, fiind o metoda extraordinara de a-ti remodela corpul dar si pentru imbunatatirea sanatatii si a starii de spirit.

Prin intermediul acestui sport iti vei dezvolta mobilitatea, echilibrul, dar si rezistenta la exercitii fizice cu picioarele in aer. Daca vrei sa pierzi in greutate, atunci trebuie sa stii ca poti arde mai mult de 500 de calorii intr-o singura sedinta. Sesiunile pot fi de grup sau individuale. In cazul sedintelor individuale, acestea sunt personalizate conform nevoilor clientului, tinand cont de afectiunile fiecaruia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Testul Conexiunii: Ce tip de iubire te poate face fericită?

Trainerul, Nadia Budurusi, este singurul antrenor certificat de Federatia Internationala de Pole Fitness, avand o vasta experienta acumulata pe durata studiilor la Londra, dar si prin prezenta la diferite competitii internationale.

Dedicat atat femeilor care isi doresc un stil de viata sanatos, cat si copiilor, pole fitness-ul va deveni aliatul tau pentru momentele tale de relaxare.

Stiai ca acest sport...

  • Reduce durerile musculare si de spate care apar odata cu inaintarea in varsta
  •  Ajuta la imbunatatirea sistemului de circulatie, mai ales pentru persoanele care petrec foarte mult timp la birou, in fata calculatorului
  • Elimina stresul si te face mai increzatoare in propriile puteri
  • Ajuta la diminuarea insomniei
  • Te va face sa te simti fantastic si sa iti depasesti limitele sau barierele!

Si, pentru ca un stil de viata activ inseamna si o piele sanatoasa, partenerul Vertical Fit Studio este adidas adipure. adidas a lansat primul antiperspirant cu 0% saruri de aluminiu si 0% alcool, produs creat special pentru persoanele active, care isi doresc ingrijire si prospetime in timpul antrenamentelor de sport. Produsele adipure iti respecta si iti protejeaza pielea pe toata durata zilei, indiferent cat de solicitanta este aceasta.

Oracolul Yi-Jing: Ce tip de energie trebuie sa accesezi pentru a-ti schimba viitorul? Testul Secvențelor de Numere Divine: Care este mesajul îngerilor pentru tine? Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC

In plus, pentru a te convinge de acest concept, prima sesiune, fie individuala sau de grup, este gratuita.
Programarile se fac la nr de telefon 0720 537 573 sau pe site-ul www.verticalfitstudio.ro
Te asteptam sa descoperi o noua perspectiva a unui stil de viata sanatos!

In Social Media, suntem aici:
Facebook: https://www.facebook.com/VerticalFitStudioBucuresti/
Instagram: @vertical_fit_studio

Despre Nadia Budurusi:
Artista Acrobata cu experienta de peste 20 de ani in arta circului (chingi, cerc, trapez, acrobatie la sol si contorsionism).
Premii:
Locul al-3-lea la European Pole Dance contest – Blackpool 2015‬‬
Locul al-2-lea la Italian Pole Dance Contest 2015‬‬
Premiu de excelenta pentru acrobatie aeriana la Festivalul de Circ de la Monte Carlo 2001 ‬‬
Bronzul la Festivalul de Circ din Paris 2002
 

Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii MAJOOK, UN START- UP ROMÂNESC CARE ADUCE ÎN FAȚA COPIILOR JOCURI EDUCATIVE PENTRU MINŢI CURIOASE Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi foc?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri