27 Septembrie 2013 publicat în Noutati 17 share-uri

FemiScan - cel mai sofisticat si eficient aparat in tratarea incontinentei urinare la femei, se gaseste acum si in Romania.

Comunicat de presa

Columna Medical Center este primul centru medical care a preluat cu succes un nou concept terapeutic bazat pe o tehnologie moderna, de ultima generatie, cu rezultate uimitoare in SUA , punand la dispozitie si in Romania, celebrul aparat FemiScan.

FemiScan este cel mai nou concept terapeutic din lume destinat intretinerii muschilor planseului pelvin, care combina un sistem clinic usor de utilizat si un soft detaliat pentru evaluarea si tratarea muschilor planseului pelvin, prin utilizarea semnalelor de suprafata electromi-ografice (emg), incluzand cel mai sofisticat aparat care poate fi utilizat acasa, creat special sa asigure efectivitate naturala, un tratament individual al incontinentei urinare si o motivare deosebita a pacientei.

“Metoda presupune efectuarea corecta si asistata a gimnasticii perineale, a exercitiilor Kegel. Am putea considera ca acest aparat are rolul unui “personal trainer” care inregistreaza electronic intensitatea si durata excercitiilor, urmand ca ulterior, datele sa fie descarcate si interpretate periodic, in centrul medical. Metoda se bucura de un mare succes in aproape toate cazurile de incontinenta urinara, mai cu seama in cele cauzate de stres sau efort”, spune Dr Mihai Bucur, medic primar urolog Columna Medical Center.

S-a dovedit ca FemiScan imbunatateste tonusul muschilor planseului pelvin, trateaza incontinenta urinara de efort, trateaza de asemenea incotinenta urinara mixta, de efort si de urgenta si imbunatateste viata sexuala.

Testele clinice au demonstrat ca terapia FemiScan este o terapie eficienta si fara dureri, special creata pentru tratamentul incontinentei urinare si activitatii mai intense a vezicii urinare, fara a fi necesara o interventie chirurgicala.

Mai mult decat atat, FemiScan este o alternativa naturala a terapiei chirurgicale si medicamentoase. Durata tratamentului este de aproximativ 16 saptamâni. Persoanele care urmeaza cu strictete programul de exercitii facute acasa si un control medical la fiecare 2 saptamâni, pot vedea cresterea continentei urinare in 6 pâna la 8 saptamâni si vor avea continenta satisfacatoare in 16 saptamâni.

“Pentru ca tonusul muscular se mentine prin antrenament, recomand ca exercitiile sa fie continuate acasa, dupa efectuarea ciclului initial, fara asistare, odata ce pacienta detine metoda corecta de remediere a deficientelor contractive perineale. De asemenea, recomand initierea cat mai precoce a antrenamentului, imediat dupa nastere sau chiar inaintea sarcinii, de catre orice femeie sanatoasa, pentru a se asigura cadrul fiziologic dorit, in prevenirea incontinentei urinare post –partum sau la menopauza.” – informeaza Dr. Mihai Bucur.

Columna Medical Center este singura clinica ce dispune de conceptul „boutique clinic”, dedicata sanatatii si frumusetii femeii, conceptul integrand toata gama de investigatii de care are nevoie o femeie, de la varsta adolescentei, pana la maturitate. De asemenea, clinica este cunoscuta ca cel mai important centru de excelenta in fertilizarea in vitro, din tara si cel mai performant utilata, din Europa, reunind sub acelasi acoperis cele mai importante nume din domeniul reproducerii umane asistate. Echipa medicala este formata din medici specialisti de inalt profesionalism si cu o bogata experienta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri