15 Noiembrie 2011 publicat în Lifestyle 624 share-uri

Fiecare semn al zodiacului emana o culoare diferita care il influenteaza din punct de vedere psihologic, spiritual si energetic.

Berbec – culoare: rosu

Rosu este o culoare pe care noi o asociem cu planeta Marte (planeta guvernatoare a zodiei Berbec). Rosu este de asemenea o culoare ce reprezinta iubirea, fertilitatea si energia. Ea simbolizeaza actiunea si ne tine in stare de alerta ori ne ajuta sa fim mai curajosi. Ca si zodia Berbec, culoarea rosu ne da mai multa vointa si actioneaza ca un calmant impotriva depresiei. Atunci cand purtam rosu, temperatura corpului creste, la fel ca si circulatia sangelui. Aceasta culoare este foarte benefica persoanelor ce sufera de anemie, dar nu este recomandata celor cu o tensiune arteriala ridicata dat fiind faptul ca rosu actioneaza ca un stimulator de adrenalina in sange. Mai mult, o culoare precum rosu este un “detoxifiant” psihic. Lupta si impotriva infectiilor.

Taur – culoare: roz

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Aceasta culoare, roz, este mai putin activa si agresiva decat culoarea rosu. Mai mult, ea are calitatea de a captiva. Din punct de vedere psihologic, o culoare precum roz este aleasa de cei care cauta afectiune, dar in acelasi timp se pot darui neconditionat (la fel ca si nativii din zodia Taur). Culoarea roz protejeaza si aduce liniste, mai ales dupa ce pierdem o persoana draga. Roz semnifica zona de confort a Taurului deoarece undele sale sunt calmante.

Gemeni – culoare: galben

O culoare mercuriana precum cea galbena semnifica agilitate, intelectualitate, dar si inspiratie. Culoarea galbena poate fi purtata atunci cand ne simtim rusinosi sau dezamagiti deoarece provoaca un sentiment de optimism si pozitivitate. Mai mult, aceasta culoare “curata” bagajul emotional. Atunci cand purtam galben ne controlam greutatea deoarece el mentine un echilibru perfect al lichidelor in organism. Culoarea galbena poate ajuta si in tratamentul afectiunilor pielii.

Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Rac – culoare: alb, argintiu

Alb, argintiu si chiar gri sunt culori ce reprezinta Luna. Puritatea data de culoarea alb inspira liniste si pace. O culoare precum alb ar trebui folosita alaturi de alte culori deoarece, de una singura, poate fi pasiva si tacuta, atat din punct de vedere fizic, cat si psihologic. Nuantele de gri sunt ca un pod intre alb si negru si deschid usi spre stari de spirit mai subtile. Culoarea argintiu are tonuri mai versatile si o vibratie reflexiva. O culoare precum argintiu sugereaza optimism in prezent, dar ne face in acelasi timp constienti de reflexiile trecutului. Argintiul are farmecul rece al unei nopti cu luna plina.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri