Daca vrei insa sa afli cum o sa-ti mearga pe plan sentimental in 2010, te invitam sa citesti previziunile horoscopului iubirii:

Nu este de mirare ca este importanta. Iubirea este cea care ne mentine echilibrul existential, iubirea este cea care da sensuri noi si profunde vietii. Relatiile interumane si iubirea sunt coordonate esentiale ale existentei umane, in jurul acestora gravitand majoritatea actiunilor, sperantelor si gandurilor noastre. Astrologia studiaza aspectul emotional pornind de la pozitionarea planetelor, previziuni, certitudini si sfaturi despre viitor fiind emise de experti astrologi. Mai mult ca sigur ca va intrebati ce va aduce anul care ne bate la usa. In horoscopul general 2010, am discutat in linii mari despre influentele planetelor asupra destinului fiecarei zodii in parte in anul 2010. De data aceasta, ne-am propus un horoscop special pentru a vedea ce ne-au au harazit astrele pe plan sentimental.

Per ansamblu, chiar daca dificultatile si piedicile de tot felul nu sunt excluse, anul astrologic 2010 se anunta a fi un an mai incitant si mai prosper decat 2009: perspective de cariera imbunatatite, o stare de sanatate vizibil mai buna, situatii financiare care incep sa se amelioreze, relatii interpersonale supuse schimbarilor, transformarii si evaluarii. Daca vrei insa sa afli cum o sa-ti mearga pe plan sentimental in 2010, te invitam sa citesti previziunile horoscopului iubirii:

Berbec - In ciuda instabilitatii care este preconizata pe plan profesional, nativul Berbec va avea parte de portia sa de consolare pe plan sentimental. Situatia sa familiara se va imbunatati in primul si al doilea sfert al anului 2010 odata cu stabilizarea pozitiei financiare. Berbecul va avea parte de ceva noroc in 2010, reusind sa-si cucereasca sau sa-si recucereasca dragostea vietii si sa-i asigure acesteia bunastare si confort material. In lunile Noiembrie si Decembrie, il bate gandul sa investeasca banii proaspat castigati in renovarea locuintei sau in achizitionarea uneia noi si va primi incurajare si din partea partenerului de viata. Cei care nu si-au gasit sufletul pereche sunt rugati sa-si pastreze rezervele de rabdare pana la sfarsitul anului. Chiar daca vor avea un final fericit, chiar daca nu, pentru lunile Octombrie si Noiembrie planetele promit intalniri de neuitat si iubiri ravasitoare, care vor ramane stocate in inima nativului Berbec.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri