Daca vrei insa sa afli cum o sa-ti mearga pe plan sentimental in 2010, te invitam sa citesti previziunile horoscopului iubirii:

Taur – In 2010, viata sentimentala si angajamentele amoroase ale Taurului nu vor fi pe masura asteptarilor sale. Primul sfert de an va aduce cu sine certuri si neintelegeri nedorite in familie, insa mijlocul si sfarsitul anului aduc clarificari de situatii si dizolvarea indoielilor. Momentele de intimitate sunt deosebite, iar reconcilierile dulci si sublime. Din cauza pozitiei nefavorabile a planetelor Marte si Saturn din casa Taurului, relatiile maritale vor fi si ele usor afectate. Celor care urmaresc sa-si oficializeze relatia anul acesta le recomandam mai multa rabdare si intelegere fata de situatiile create, dar si fata de partener, mai ales ca in ultimul sfert lucrurile vor intra pe fagasul lor normal. Nativii Taur care au ramas sau vor ramane fara partener anul acesta vor fi tentati sa reia legaturile de iubire cu o persoana din trecut. Se vor stradui sa fie iertati, se vor stradui sa nu mai greseasca, vor face totul pentru ca sentimentele partenerului sa reinvie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Gemeni – Incepand cu luna Februarie, reparatul, reinventarea si intensificarea iubirii se vor afla in capul listei cu prioritati a nativului Gemeni. In 2010, Gemenii vor invata lectii memorabile despre iubire, la finalul carora acestia vor deveni mai devotati si fideli partenerului. Se vor stradui sa nu-si mai constranga partenerul si sa nu-l mai puna pe acesta in situatii neplacute de a alege. Vor incerca sa-si depaseasca limitele si sa dovedeasca partenerului ca intentiile le sunt la fel de reale ca si iubirea pe care o poarta.

Pentru mentinerea pacii si a armoniei in relatia ta, anumite calatorii in interes profesional si discutii legate de viitor vor trebui evitate sau amanate, iar cea de a doua jumatate a anului va fi perfecta pentru a petrece timp de calitate in bratele persoanei iubite. In Iulie, cu greu pot fi evitate anumite neplaceri si intrigi urate cauzate de interventia nedorita a unor persoane ce pretind ca va vor binele. In Noiembrie si Decembrie se ivesc sanse extraordinare de a cunoaste o persoana extraordinara alaturi de care iti vei dori sa construiesti o relatie. Singurul tau regret va fi acela ca nu v-ati cunoscut mai demult si ca ti-ai irosit zadarnic timp pretios din viata ta investind in relatii inutile...

Rac – Pe masura ce 2010 incepe sa curga, Racii singuri vor fi din ce in ce mai tentati sa porneasca in cautarea unui nou partener si a unei iubiri profunde, insa nu vor face acest lucru decat dupa ce goana dupa realizarile financiare si profesionale se va mai fi potolit. Dar dragostea vine cand nu te astepti si pentru Raci marele si neasteptatul eveniment al iubirii va avea loc undeva pe la mijlocul verii. Opiniile despre iubire ale Racului vor cunoaste o transformare radicala. Daca pana acum credeau ca iubirea este un impediment in calea implinirii profesionale, Racii vor fi uimiti sa constate contrariul. Evolutia lor profesionala va fi una remarcabila gratie intelegerii si sprijinului partenerului. Pentru Racii casatoriti, cel de-al doilea sfert al anului 2010 va fi presarat cu ceva griji si impedimente de natura materiala, insa per ansamblu se anunta un an romantic si pasional, presarat cu multe vacante indepartate in doi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri