Urări de Paște: mesaje frumoase pe care le poți trimite celor dragi cu ocazia sărbătorilor pascale

5 Aprilie 2018 publicat în Lifestyle 59 share-uri

Vă oferim o colecție deosebită cu urări și mesaje de Paște sensibile și pline de emoție care vor bucură sufletul tuturor celor pe care îi aveți aproape. Paște Fericit, cititoarelor și cititorilor noastri!

 Urari de Paște pentru persoana iubită
 

Prin aceste mesaje de Paște speciale, persoana pe care o iubești va simți căldura ta sufletească, iar cea mai importantă Sărbătoare creștină poate deveni un mod de a fi mai aproape unul de celălalt. 

21. Fie că cele mai luminoase dorințe ale tale să se întrupeze, fie că fericirea pe care Iisus Hristos a adus-o în viețile noastre să o trăiești zi de zi. Fie că cei dragi să îți fie aproape cu dragoste și veselie, fie că iepurașul să îți aducă cele mai frumoase daruri, iar Primăvară, cele mai frumoase zâmbete! Paște Fericit, dragul/dragă meu/mea!

22. Este minunat să vezi semnele Paștelui și ale primăverii. Este minunat să cunoști bucuria pe care ne-o aduce ziua de azi și este minunat să am pe cineva care înseamnă atât de mult pentru mine! Îți urez din suflet un Paște fericit!

Foto: Shutterstock/ LightField Studios

23 Să te protejeze îngerii, tristețea să o uiți, bunăstarea să te inconjoarea și Dumnezeu să îți binecuvânteze fiecare pas și fiecare bătaie de inimă! Hristos a Înviat, dragul meu!

24. Paștele ne aduce bine-cuvântarea fără de sfârșit a lui Dumnezeu. Paștele ne aduce iubire… Să ai un Paște fericit și îți doresc tot binele din lume!

25. Cred că Dumnezeu este iubire, afecțiune profundă, grație, iertare și inspirație.-William P. Young

26. Fie ca toate darurile și bucuriile acestui anotimp glorios să fie ale tale! Paște fericit!

27. Florile care înfloresc și păsările care cântă suav îmi șoptesc că Paștele e aici. Hristos a Înviat! Îți doresc multă căldură în suflet, presărată cu bucurie!
 
 

Foto homepage: Shutterstock/ Yuganov Konstantin

Îți recomandăm și Top 10 superstiții și credințe românești despre Ouăle de Paști


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri