De sarbatori, daca nu ai inspiratie ce cadouri sa cumperi celor dragi, orienteaza-te catre un produs practic pentru casa, care va incanta si surprinde.

In preajma sarbatorilor de iarna este multa agitatie. Se fac liste de cumparaturi si liste de cadouri. Daca unii dintre noi stim deja ce trebuie sa cumparam ca sa gatim si cu ce preparate ne rasfatam musafirii, unii dintre noi avem cateva nedumeriri atunci cand vine vorba sa alegem darul pentru cei din familie sau pentru colegii de munca.

Unele dintre cele mai la indemana si practice idei de cadouri pentru sarbatori sunt articolele pentru casa, care vor fi foarte apreciate de destinatar. Si poate ar fi o idee foarte buna ca anul asta sa nu mai cumperi tot acelasi cos cadou care contine o sticla de vin sau un cozonac si sa vii cu o propunere inedita, poate chiar niste ornamente de Craciun.

Oferte la decoratiunile de Craciun gasesti in catalogul de la JYSK.ro

Indiferent ca optezi pentru un tablou sau pentru o lenjerie de pat, alegerea ta se va dovedi una inspirata, mai ales daca cel care va primi acest dar abia s-a mutat intr-o casa noua. Aceste variante sunt potrivite, insa, si pentru persoanele de care nu suntem chiar apropiati si pe care le cunoastem mai putin.

Mai multe sugestii de cadouri de Craciun in continuarea de pe retail.ro

Sursa foto: pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri