2016 - Anul Karmic al lui 9. Cum iti afecteaza viata in urmatoarele 9 luni Vibratia Puternica a acestui numar

2016 este anul universal al lui 9 si reprezinta sfarsitul unui ciclu universal, dar si pragul catre un altul. Totodata, 2016 este si un an karmic in care vom resimti consecintele a ceea ce am facut /nu am facut in ultimii 8 ani.

Din punct de vedere numerologic, 2016 este anul universal al lui 9 (2016= 2+0+1+6=9) si are o vibratie puternica. 2016 reprezinta sfarsitul unui ciclu si pregateste terenul pentru un nou inceput, un nou ciclu universal care va debuta in 2017. Este de aceea un an care promite odihna, iertare, implinire, acceptare si impacare cu trecutul.

2016 poarta amprenta karmica a ceea ce am facut in ultimii 8 ani

Foto: Lightspring / Shutterstock.com

Cu siguranta ca 2016 este un an karmic in care vom resimti consecintele a ceea ce am facut /nu am facut in ultimii 8 ani. El aduce insa totodata o sansa de a privi lucrurile din perspectiva emotionala in care ne-ar placea sa se manifeste. Acolo unde este cazul va oferi, spre exemplu, o a doua sansa in relatii, iar acolo unde despartirile fac bine si vin ca o eliberare emotionala, le va facilita.

2016 reprezinta momentul potrivit pentru a ne elibera de vechile ranchiune, pentru a scapa de lucrurile de care nu mai avem nevoie sau care nu ne mai sunt benefice in niciun fel, pentru a ne distanta de tot ce inseamna energie negativa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

2016 - Anul Universal al lui 9

Foto: Ornithopter / Shutterstock.com

2016 este si un timp bun pentru a face o reevaluare a propriilor vieti si pentru a vedea cu ochi obiectivi lucrurile care functioneaza corect si pe cele care functioneaza deficitar in vietile noastre. Este momentul ideal pentru a lua decizii in favoarea noastra (chiar daca in unele cazuri pot parea dureroase) si de a ne schimba viata in directia in care ne dorim.

Ideal ar fi sa nu te agati prea strans de acele aspecte din panza carora trebuie de fapt sa te eliberezi ori altfel vibratia numarului 9 te va afecta intr-un mod nu tocmai placut. Invata sa te lasi pe mana universului, invata sa eviti acele situatii si circumstante care creeaza separare si disparitate, invata sa lasi sa plece… Detasarea de trecut trebuie sa ne ghideze viitorul in acest an. Fereste-te de lupta interioara, de perfectionismul dus la extreme, de sentimentele de descurajare, de rezistenta impotriva schimbarii.

Energiile lui 9 sunt despre toleranta, intelegere, fraternitate, dragoste universala astfel incat 2016 accentueaza constiinta sociala universala. Dragostea pentru umanitate trebuie sa fie liantul care ne aduce laolalta pentru un scop comun., iar nu dorinta de a face rau.

Vibratia numarului 9 presupune armonie, actiuni altruiste si dezinteresate, daruire de sine. Un an universal 9 aduce intotdeauna in prim plan altruismul si compasiunea umana, dar si oportunitati frecvente pentru a evolua spiritual. La un nivel global, 2016 promoveaza trezirea spirituala, cunoasterea aprofundata si o mai mare apropiere de ceilalti prin iubire si prin renuntarea la egoism. In plus, numarul 9 este numarul intelepciunii, al leadershipului, al dragostei neconditionate.

Daca am reusit ca in acest ciclu de 9 sa ne construim o viata asa cum ne-am dorit, 2016 ne va pune in situatia de a oferi si a da inapoi celor care ne-au sustinut in ultimii ani. 2016 ne va invata cum sa ne ajutam pe noi insine, dar si cum sa-i ajutam pe ceilalti mai ales.

Numerologic si universal vorbind, 2016 pune in prim plan la nivel global drepturile omului, dar si lupta impotriva discriminarii, a razboaielor, a terorismului. Din pacate, puterea umana de compasiune si solidaritatea pot fi declansate de un eveniment nefericit precum un dezastru natural sau un razboi. In 2016, evenimente neprevazute ne pot forta si determina sa actionam inspre ajutorarea celorlalti.

Foto homepage: Dzhulbee / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri